menuGucca.dk - Logo

Asterix 38 - Jean-Yves Ferri - Tegneserie

Indbinding: Hæftet
Vercingetorix' datter. Asterix og Obelix, de to helte skabt af René Goscinny og Albert Uderzo, er tilbage i et nyt eventyr, som sædvanlig udtænkt af den berømte tandem Jean-Yves Ferri og Didier... Læs mere.
129,95 kr
  • Forudbestil nu
  • Levering: 27/08/2020
  • 30 dages returret

Vercingetorix' datter.

Asterix og Obelix, de to helte skabt af René Goscinny og Albert Uderzo, er tilbage i et nyt eventyr, som sædvanlig udtænkt af den berømte tandem Jean-Yves Ferri og Didier Conrad.
Fås også i hardcoverudgave.
Eskorteret af to arvernerhøvdinge søger en mystisk teenagepige tilflugt i den ukuelige gallerlandsby højt mod nord. Som bekendt er byen ikke som nogen andre galliske byer … men noget lignende kan man sige om Adrenaline: Hun er ikke som nogen som helst andre unge galliske piger!
Romerske legionærer er lige i hælene på hende. Cæsar har besluttet, at hun skal omskoles til romersk livsstil for at påvirke andre galliske unge til at gøre det samme. Hun er nemlig datter af ingen ringere end selveste den store gallerhøvding Vercingetorix, som romerne ganske vist har besejret i slaget om Alésia. Men hvad kan ungmøen dog ikke finde på med sådan et fædrene ophav, hvis ikke hun bliver afrettet eftertrykkeligt?
Ganske meget, viser det sig! Ikke blot sætter hun byen på den anden ende, efter at Majestix beder Asterix og Obelix om at holde et voksent øje med den rebelske og viltre tøs. Hun vil nemlig meget hellere bare have det sjovt sammen med landsbyens andre unge, der snart hjælper hende med at snige sig ud af byen – hvorefter hun tager kommandoen over piraten Rødskægs skib.
Nu har Adrenaline ikke blot romerne i hælene, men også Asterix og Obelix …

Oversat af: François-Eric Grodin

Tegnet af: Didier Conrad

Fakta

SerieAlle Asterix ProdukterAsterix Bøger
Forfatter(e)Jean-Yves Ferri
Udgivelsesdato27/08/2020
ISBN-139788770857840
ISBN-108770857849
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal48
TagsAsterix, Obelix, Idefix, Klassiker, 38, Goscinny, Uderzo, Ferri, Conrad, Asterix 38, Tegneserier, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse