• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.129 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Bayonetta & Vanquish 10Th Anniversary Bundle - Xbox One

Vær med til at fejre et årti med to platin kult-klassikere, med Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle, en remastered dobbelt-pakke. Bayonetta Oplev genesis fra Bayonetta-serien med... Læs mere.
209,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Vær med til at fejre et årti med to platin kult-klassikere, med Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle, en remastered dobbelt-pakke.

Bayonetta
Oplev genesis fra Bayonetta-serien med kult-klassikeren, det originale action-eventyrspil. Den pirrende Umbra Witch rejser sig fra dybderne efter et halvt årtusinde i søvn, uden erindring om hendes mystiske fortid. Kastet ud i kamp, ​​må hun overvinde sine utallige fjender for at samle sandheden.

Udnyt Bayonettas arsenal af færdigheder, herunder formskiftning i forskellige dyreformer, hidkaldelse af dæmoner med sit hår og udøv hendes mestring af kugle-kunsten. Hak, skær og og skyd på horder af himmelske fjender i dette ugudeligt charmerende actionfyldte eventyr.

Vanquish
Sci-fi shooter-hittet vender tilbage! Jorden er overbefolket og kvæles under begrænsede ressource, men søger mod Providence, den solcelledrevne rumkoloni, efter støtte. Da Providence pludselig overtaget af en mutinøs gruppe og dens teknologi bruges til at destruere byer, er det op til et særligt trænet hold af rum-marinesoldater at redde kolonien.

Bevæbnet med BLADE, det eksperimentelle våbensystem der kan scanne, kopiere og gemme op til 3 eksisterende våben, må rum-DARPA agenten Sam Gideon infiltrere Providence, bekæmpe legioner af fremtids-tech fjender, og deaktivere den energitransmitter, der truer livet på Jorden.

Fakta

SerieBayonetta
PlatformXbox One
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionAdventure
ProducentSega Games
GenvejeBayonetta - Spil
TagsBayonetta & Vanquish 10Th Anniversary Bundle, Til Xbox One, Xone, Xbox 1, Xboxone, Xbox1


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse