• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.382 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Bibi. En Lille Piges Liv - Karin Michaëlis - Bog

Indbinding: Hæftet
Velkommen til Bibis verden: Bibi er en lille pige med lange tynde ben, blå øjne og lyse fletninger. Hun er datter af en stationsforstander og rejser derfor gratis med toget – og det gør hun brug... Læs mere.
209,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

Velkommen til Bibis verden: Bibi er en lille pige med lange tynde ben, blå øjne og lyse fletninger. Hun er datter af en stationsforstander og rejser derfor gratis med toget – og det gør hun brug af! Hun får set det meste af Danmark og møder mange slags mennesker og dyr, og hun bliver venner med alle! Man kan altid regne med, at hvor Bibi kommer, er der glæde.

Bogen er skrevet i og med datidens retsstavning.

Ungpigeromanerne om Bibi kom i syv bind mellem 1929-39 og blev en stor international succes. Bibi er en stationsforstanders datter og vokser op uden mor. Hun er en idealistisk drengepige, der rejser gratis med statsbanerne og kæmper for dyrenes sag. Bibi-serien er illusteret af Hedwig Collin.

Karin Michaëlis (1872-1950) var en dansk forfatter og kulturpersonlighed, der ikke skyede bort fra sin samtids mere kontroversielle emner som kvinderettigheder og samliv. Da hun udgav Bibi-seriens første bog med undertitlen „En lille piges liv", var hun allerede en veletableret forfatter med mere end 20 voksenromaner bag sig.

Fakta

SerieBibi Serien
Forfatter(e)Karin Michaëlis
Genre(r)Børnebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788726349214
ISBN-108726349213
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal183
GenvejeBibi Serien - Bøger
TagsSkønlitteratur, Børnelitteratur, Børn, Bibi-Serien, Rejser, Bibi. En Lille Piges Liv, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse