menuGucca.dk - Logo

Biotope Aquarium Simulator - PS4

Biotope - Aquarium Simulator er den første og eneste fotorealistiske akvariesimulator til dato. Biotope gør det muligt at skabe bestande af fisk og planter og aktivt påvirke deres komplette... Læs mere.
229,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-20 hverdage
  • 30 dages returret

Biotope - Aquarium Simulator er den første og eneste fotorealistiske akvariesimulator til dato. Biotope gør det muligt at skabe bestande af fisk og planter og aktivt påvirke deres komplette livscyklus.

Stå over for strategiske udfordringer og administrer udvidelse og drift af akvariet med et begrænset budget. Dyrk, opdræt og handel med fisk og planter.

Brug autentisk udstyr som filtre, pumper og lamper til at bevare din biotop og skabe ideelle levevilkår for dine fisk og planter.
Mange dekorative genstande er tilgængelige for dig at fremstille smukke og usædvanlige biotoper. Afhængig af kvaliteten og ydeevnen for de enkelte komponenter, ændres deres holdbarhed og indflydelse på akvariets hele økosystem.

Features:

  • Vælg mellem tre startkits: Tom tank (tutorial), Amazon eller Malawi Aquarium
  • Budget: Brug dit månedlige budget og hold øje med statistikken!
  • Livets byggesten: Opdræt raske og robuste dyr for at øge dine fisks DNA-vurdering til det maksimale!
  • Stressreduktion: Pas på dine fisk, og hold deres stressniveauer lave. En stresset fisk bliver hurtigt syg og vil ikke formere sig.
  • Dekorer dit akvarium: Opret din biotop i henhold til dine fiskes præferencer og behov, og de vil takke dig med gode avlsværdier og afkom.
  • Fuldfør quests og tjen ekstra budget til udvidelse af akvariet.
Se mere i:

Sikker e-handel

At gøre online handel til en billig, hurtig og sidst men ikke mindst sikker oplevelse for dig, har altid været en af Gucca's topprioriteter.

Sikkerhed er det vigtigste

Vi vægter sikkerheden utrolig højt, for det er noget af det aller vigtigste at have styr på, når vi snakker online handel. For at sikre dig tryghed når du køber hos Gucca.dk, bruger vi selvfølgelig kun en NETS godkendt betalingsløsning. Så når du handler og foretager betaling via Internettet hos Gucca, er det sikkert.

Vi tilbyder altid 30 dages returret hos os

Der er ingen begrænsninger i din returret. Vi tilbyder 30 dages returret på alle typer varer. Med andre ord, såfremt du ønsker at fortryde dit køb, så kan du returnere den uønskede vare til os, og så sender vi pengene tilbage. Det er altid en god ide at kontakte os, før du vælger at returnere dit produkt til os.

Hurtig & sikker levering

Vi mener, det er meget vigtigt, at du modtager din vare hurtigt og sikkert. Hvis vi er lagerførende, vil du som regel få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du ud for hvert enkelt produkt altid kan se den aktuelle lagerstatus. Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstid, er du altid velkommen til at tage fat i os.

Vælg din online betaling

Når du handler hos os, har du mulighed for at vælge mellem forskellige muligheder for betaling. Den betalingsform der passer dig bedst, er selvfølgelig den du bør gøre brug af. Uanset hvad du benytter, kan du være helt sikker og tryg, når du handler hos Gucca. Du ser alle betalingsmuligheder her. Husk på, at kreditkort har den fordel, at det først er på afsendelsesdagen, at vi trækker pengene fra din konto.

Kundeservice - få personlig assistance

Skulle det ske, at du har problemer eller spørgsmål undervejs, ringer eller skriver du naturligvis bare til os. Vores kundeservice er åben for henvendelser mellem 10-15 alle hverdage, og vi bestræber os altid på, ikke bare at give dig den hjælp du efterspørger, men også at det er i godt humør og med et smil på læben.

Følg din ordre

Når du køber hos Gucca.dk, kan du bagefter spore, hvor langt ordren er kommet. Når du gennemfører købet, kan du efterfølgende få adgang til din personlige ordreside. Du kan se, hvornår vi afsender dine produkter, på din personlige ordreside. Og i det øjeblik vi sender din pakke, vil du modtage en mail med leveringsinformation fra os.

Fakta

PlatformPs4
GenreSimulation
ProducentFun Box
TagsBiotope Aquarium Simulator, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playtation4


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse