• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.059 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Brigandine - Collector's Edition - PS4

Besejr kontinentet i dette store strategisimuleringsspil Kontinentet Runersia er hjemsted for seks stormagter med mere end 40 baser, 100 riddere og 50 monstertyper. Vælg en lineal, komponer dine... Læs mere.
549,95 kr
  • Forudbestil nu
  • Levering: 14/05/2021
  • 30 dages returret

Besejr kontinentet i dette store strategisimuleringsspil

Kontinentet Runersia er hjemsted for seks stormagter med mere end 40 baser, 100 riddere og 50 monstertyper. Vælg en lineal, komponer dine tropper af riddere og monstre og marcher for at gøre krav på fjendens baser. Spilleren vælger, hvordan de vil kæmpe, så udtænk den bedste strategi for at lede din nation mod kontinentale erobring. Hvordan vil din legende udfolde sig?

 

■ Simpelt, men alligevel dybt krigssimuleringsspil med enhedsvækst og kortbaserede pelotonkampe

Tiden går over Runersia i årstider, der hver består af en organisationsfase og en angrebsfase.

I løbet af organisationsfasen organiseres riddere og monstre med forskellige klasser og færdigheder i delinger som forberedelse til de kommende kampe.

Under angrebsfasen finder turn-baserede pelotonkampe sted på et kort, der består af sekskantede rum. Brug enhedskompetencer, elementer, kabinetseffekter, terrænfordele og andre kamptaktikker for at føre din side til sejr! Alle nationer, riddere og monstre i spillet fortsætter med at kæmpe og vokse som du gør.

Spillet er også fyldt med andre måder at dyrke dine hære på, såsom klasseskift, udstyr og forskellige genstande.

 

■ Overvældende gameplay med høj afspilningsevne

Fjendens nationer sigter mod at erobre kontinentet også og vil angribe dine baser for at gøre det. Kampen om kontinentet vil være forskellig for hvert playthrough. Akkumuler historier og begivenheder fra de seks nationer i Records. Efter at have ryddet hovedtilstanden, The Legend of Runersia, bliver alternativ kapitel-udfordringstilstand låst op, hvilket giver mulighed for endnu mere afspilningsevne.

 

■ Verdensindstillinger

Runersia - et kontinent velsignet med manabusker fra gamle tider.

Fem Mana-sten, der blev opdaget for længe siden, er blevet indlejret i speciel rustning kaldet Brigandine, hver repræsenterer ideologien for nationen, der besidder den. Disse er blevet kendt som Brigandine of Justice, Sanctity, Freedom, Glory og Ego.

Tiden er nu Runersia 781, og en krig truer i horisonten for fem nationer og en lille stamme med uforenelige ideologier. Seks herskere og deres runeriddere vil kaste sig ind i konflikten, hver med deres egne håb og forventninger. blevet samlet under et enkelt banner, vil minder fra The Legend of Runersia blive genvundet, og sandheden om, hvad der skete her på Runersia, skal afsløres.

The Brigandine: The Legend of Runersia Collector's Edition inkluderer:

  • Brigandine: The Legend of Runersia (PS4)
  • Fuldfarvet interiør kunst og en pjece
  • Originalt lydspor
  • Reversibel 18 "x 24" plakat
  • Gustava Emblem Emaljestift
Se mere i:

Sikker e-handel

E-handel skal være billigt, sikkert og hurtigt for vores kunder. Det har vi hele tiden fokus på hos Gucca.dk.

Sikkerheden kommer altid i første række

Internethandel skal være sikkert for vores brugere. Vi går derfor aldrig på kompromis med sikkerheden. NETS er din garanti for sikker betaling på Internettet, og vores løsning for Internetbetaling er selvfølgelig NETS godkendt. Køb og betaling er derfor altid helt sikkert.

Du har naturligvis 30 dages returret på dit køb

Vi yder altid 30 dages returret, og det er uanset hvilket produkt, du har købt hos Gucca. Det betyder kort sagt, at såfremt du har fortrudt dit køb, eller af andre årsager alligevel ikke ønsker din vare, så send blot varen tilbage til os, og du vil få dine penge refunderet. Du kan med fordel tage kontakt til os, før du vælger at returnere din vare til os.

Levering - sikkert og hurtigt

Som kunde hos os, skal du selvfølgelig ikke vente i for lang tid på din vare. Vi leverer hurtigt og sikkert. Hvis vi er lagerførende, så vil du oftest få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Du er aldrig i tvivl om lagerstatus, for det fremgår ud for hver enkelt vare, inden du foretager en bestilling. I tvivl om leveringstiden og/eller lagerstatus? Så tøv ikke med at kontakte os.

Muligheder for betaling

Når du handler hos Gucca, kan vi tilbyde dig at vælge blandt flere forskellige typer betalinger. Du bør naturligvis benytte den mulighed, der passer dig bedst. Lige meget hvad du benytter, kan du være sikker og tryg, når du køber hos os. I vores FAQ finder du alle vores betalingsmuligheder. Anvender du betalingskort, så har du den fordel, at vi først trækker penge fra din bankkonto, den dag produktet sendes afsted til dig.

Altid god service og professionel assistance

Opstår der problemer når du besøger Gucca.dk, eller har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at tage fat i os. På hverdage imellem kl. 10-15 sidder vi klar ved telefonerne og på e-mail, og vi tager imod din henvendelse med godt humør og et smil.

Track din forsendelse

Vi giver dig naturligvis mulighed for at spore din forsendelse hele vejen til du har den i hænderne. Når du har gennemført dit køb, kan du gå ind på din egen ordreside. På ordresiden vil du have mulighed for at følge med i, hvornår vi afsender dine varer. Når vi har afsendt din vare, vil du samtidig få en mail fra os.

Fakta

PlatformPs4
Udgivelsesdato14/05/2021
GenreStrategiSimulation
ProducentNumskull
TagsBrigandine (Collector's Edition), Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse