Cyber Week - se alle tilbud
close

Broen - Sæson 3 - Blu-Ray

4 anmeldelser
99,95 kr
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • historyForlænget returret til 31. januar
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

13 måneder senere...En kendt dansk kønsdebattør, indehaver af den første kønsneutrale børnehave i København, findes myrdet på en byggeplads i Malmø. Dette er det første af en række spektakulære mord i en sag, der involverer Saga personligt og tvinger hende til at arbejde med en ny dansk partner.

Sideløbende med den makabre sag, konfronteres Saga med sin mørke fortid, da hendes mor dukker op. En genkomst, der får enorme konsekvenser...

Yderligere information

SerieBroen
Produktionsår2014
KategoriTV Serier Blu-Ray TV Serier
GenreThriller Krimi Danske Tv-Serier
Spillelængde528 Min.
Censur15
SprogDansk, Svensk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Billig, sikker og hurtig handel på Internettet er noget, som vi tilstræber, at brugerne altid får hos Gucca.dk.

Vi prioriterer sikkerhed højest

Hos os vægter vi sikkerheden højest, og vi ser den, som det vigtigste område ved Internethandel. For at sikre dig tryghed når du handler hos Gucca, bruger vi naturligvis kun en NETS godkendt løsning for Internetbetaling. Derfor er køb og betaling online altid helt sikkert hos os.

Fortryder du dit køb, kan du altid returnere indenfor 100 dage

Vi giver altid 100 dages returret, og det er lige meget hvilken vare, du har købt hos Gucca.dk. Det medfører, at hvis du af den ene eller anden grund alligevel ikke ønsker din vare, kan du returnere varen til os med god samvittighed, og derefter sørger vi for, at dine penge bliver refunderet. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål, inden du sender en vare retur.

Kort leveringstid

Vi er klar over, at du er utålmodighed efter at få din vare, og vi har derfor skruet op for leveringstempoet, så varen kommer sikkert og hurtigt frem til dig. Hvis vi er lagerførende, vil du som regel få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Husk, at du ud for hvert enkelt produkt altid kan se nuværende lagerstatus. Er du i tvivl om lagerstatus eller leveringstiden, så er det en god ide, at du ringer eller sender en e-mail til os.

Vælg din online betaling

I vores webshop har du mulighed for at betale på adskillige måder. Den betalingsform der passer bedst til dig, er naturligvis den du skal benytte. Du handler altid sikkert og trygt, uanset hvilken betalingsform du benytter. Klik på efterfølgende link, for at se hvilke betalingsmuligheder der er tilgængelige. Først når dit produkt er sendt, bliver beløbet trukket fra din bankkonto.

Altid god service og personlig assistance

Hvis du i forbindelse med dit besøg på vores shop møder udfordringer eller har spørgsmål, beder vi dig kontakte os med det samme. På hverdage mellem kl. 10-15 sidder vi klar på e-mail og ved telefonerne, og vi tager imod din henvendelse med et smil.

Spor din ordre

Når du køber hos Gucca.dk, kan du efterfølgende spore, hvor langt din ordre er kommet. Når du har gennemført købet, kan du tilgå din personlige ordreside. Fra ordresiden kan du se, hvor langt din pakke er kommet i systemet. I det øjeblik forsendelsen er på vej til dig, får du information herom via mail.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Broen - Sæson 3 Blu-Ray til 5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser
Bedøm produktet
Jørgen Lunde
Jeg er meget tilfreds produktet og behandlingen hos jer og tak for hurtig ekspedition
Jeg vil handle hos jer en anden gang
Michael Hansen
Klart den bedste ud af de 3 første sæsoner. Historien er skruet bedre sammen end i 1'eren og 2'eren, og hændelsesforløbet er realistisk, gennemtænkt og velovervejet.

3'eren her er flot filmet - ligesom sæson 1 og 2 også var det, men at skuespillerne spiller bedre og mere overbevisende i sæson 3, gør i sig selv også bare at optagelserne er bedre. Jeg tror, erfaringerne fra at lave sæson 1 og 2, har gjort hele holdet langt bedre, og det ser man tydeligt i denne 3. sæson.

Selve afslutningen på sæson 3 er også den bedste og mest realistiske. I sæson 1 lugtede afslutningen af tragedie og en partner til politimanden Martin som øjensynligt ikke følte det mindste for at hendes mands søn var død. Pudsigt..
I sæson 2 fik man aldrig svar på hvem bagmændene egentligt var, og hele sæson 2 lider generelt af, at man ikke får lov til at se når de fleste af drabene sker.
Alt dette er der styr på her i sæson 3, man får svar på alle de spørgsmål man kunne tænke sig - og afslutningen virker troværdig og realistisk.

Mit eneste overordnede kritikpunkt for sæson 3, er at de kunne godt have lavet lidt flere actionscener for mit vedkommende. Hvorfor bliver manden med rocker-tilknytningerne lige anholdt så nemt ude på hans gård, her var der god mulighed for at gøre mere action ud af at få ham jagtet og anholdt.

Men alt i alt, en rigtigt god sæson af Broen, og et sæt af 3x BluRay disc's man sagtens kan se flere gange, så alt i alt en god investering.

(3 sæt af BluRay disc's, fordi hele sæson 3 fylder 3 disc, som alle er i et-og-samme cover).
Jens-Kristian Larsen
Jeg er helt vild med krimi og den ser er helt unik