• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.409 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Bruder - Claas Jaguar 980 Mejetærsker Legetøj - 2134

Jaguar 980 er den største foderhøster i høstmaskinspecialisten Claas 'sortiment. Takket være den imponerende ydelse fra en V12-dieselmotor, der genererer 884 hestekræfter, såvel som... Læs mere.
509,95 kr
Før: 559,95 krSpar 50,00 kr (9%)
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Jaguar 980 er den største foderhøster i høstmaskinspecialisten Claas 'sortiment.

Takket være den imponerende ydelse fra en V12-dieselmotor, der genererer 884 hestekræfter, såvel som omudviklede drev- og høstsystemer, bruges denne maskine overalt med behov for hurtigt og effektivt at høste store marker.

Den meget detaljerede model i en skala fra 1:16 er en ny tilføjelse til BRUDERs landbrugssortiment. Foderhøsterens imponerende majshoved er udstyret med seks drevne indtræksglas, og ensilagetudet kan drejes i enhver retning.

Døren og motorhjelmen åbner for at give et overblik over det detaljerede førerhus såvel som en imponerende motor til endnu en gang at understrege Bruders mission: "ligesom den rigtige ting".

De udskiftelige hjul repræsenterer et yderligere højdepunkt for yderligere at øge legetøjets værdi. Dette fantastiske køretøj kan forbedres med Claas pick-up tilbehør og mekanikssættet.

Fakta

SerieBondegårdBruder ClaasClaas
KategoriKøretøjer Og Maskiner Legetøjs Mejetærskere
MærkeBruder
Anbefalet alderFra 3 År
TagsBruder, Legetøj


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse