Danske Filmperler - Box 4 - DVD

4 anmeldelser
199,95 kr
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Dyk ned i dansk kultur og filmhistorie med denne forrygende samling af danske filmperler. Bokssættet byder på 6 klassikere.

Boksen indeholder følgende titler:

  • Rapportpigen
  • Rend Mig I Traditionerne
  • Har Du Set Alice
  • Langturschauffør
  • De Uanstændige
  • Den Kroniske Uskyld

Rapportpigen (1974)
Vivi (Lise-Lotte Norup), der arbejder på en fabrik, mangler penge, og da kæresten presser på, lader hun sig overtale til at blive fotograferet som folde-ud-pige til mandebladet Ugens Rapport. Efter billederne har været i bladet, bliver hun ringet op af en mand i nabolaget, der kommer med sjofle forslag. Han begynder nu også at belure hende og ringer flere gange til hende.

Vivi beslutter sig for at tage væk et stykke tid for at få fred, men manden følger efter hende. I bussen møder Vivi den midaldrende Harriet, en jordnær mandehader, og de beslutter sig for at give forfølgeren en lærestreg. Den får dog en mere alvorlig karakter, end Vivi er forberedt på.

Rend Mig I Traditionerne (1979)
Hvad gør man, når man er 18 år, søn af en dum millionøse, har en sprængklar bombe inde i kroppen og kan ikke få sagt »jeg elsker dig« til verdens dejligste pige? Man begynder at bide og gø som en hund.

Og hvad gør omgivelserne: Spærrer en inde på en galeanstalt. De ustyrlige oplevelser, der venter David på den mondæne nerveklinik, hvor moderen straks betaler 3 måneder forud, kan ikke beskrives - de skal ses!

Har Du Set Alice (1981)
Socialrealistisk ungdomsfilm om den sekstenårige Alice, der er stukket af hjemmefra. Da nogle kammerater, hun har boet sammen med, anholdes for hashhandel, opsøger hun Døgnkontakten, et værested for unge hjemløse på Nørrebro.

Her slutter hun venskab med tre andre asociale unge, der trods forskellig baggrund alle er endt i kriminalitet. Kan de hjælpe hverandre til at komme ud af deres situation?

Langturschauffør (1981)
Landevejens benhårde og rodløse cowboys og deres liv "op og ned af gaden" med fire af Dansk films populæreste skuespillere.

Fire gæve Danske langturschauffører kører Europas landeveje tynde, og udsættes for fristelser og farer i rigelige mængder.
Fristelserne er navnlig dem, der har med fremmede damer at gøre, farerne opstår når lusk med lasten tilbydes eller påtvinges. Fysisk vold er langt fra ukendt i den sammenhæng...

De Uanstændige (1983)
17-årige Thomas flytter med sine forstokkede forældre ind i en Charlottenlund-villa. Dette vender op og ned på Thomas' triste teenagerliv. For i nabovillaen bor familien Thamms, en flok livsglade eskapister, som ikke laver dagens gode gerning, men til gengæld vælter i penge. Konen render konstant halvnøgen rundt og har sin alkoholiske kunstner-elsker boende, manden fedter med unyttige opfindelser og der vælter ind og ud med vanvittige gæster. De to teenageunger, tvillingerne Topsy og Mick tumler rundt i en grænseløs appetit på livet. Den puritanske Thomas facineres dybt af nabofamilien og drages ind i deres eksotiske verden. Hele hans verden rystes, da han forelsker sig dybt i Topsy.

Den Kroniske Uskyld (1985)
Filmatisering af Klaus Rifbjergs moderne klassiker om venskabet mellem gymnasieeleverne Janus og Tore. Janus ser op til Tore, men da Tore træffer den dejlige pige Helle, belastes deres forhold. Da Helles dæmoniske mor siden forfører Tore ender historien i en tragedie.

Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

E-handel er nødt til at være sikkert, billigt og hurtigt for kunderne. Det er noget vi altid har fokus på hos Gucca.

Sikkerheden er i centrum

Sikkerhed i handel på Internettet anser vi som helt essentiel, og den er naturligvis altid i fokus hos os. NETS er din garanti for sikker betaling på Internettet, og vores online betalingsløsning er selvfølgelig NETS godkendt. Derfor er køb og betaling online altid 100% sikkert hos Gucca.

Vi tilbyder altid 100 dages fuld returret hos Gucca.dk

De 100 dages fuld returret gælder selvfølgelig alle typer varer hos Gucca.dk. Så fortryder du af en eller anden grund købet, og alligevel ikke måtte ønske at beholde din vare, så sender du blot din vare, og dine penge bliver refunderet. Inden du sender dit produkt tilbage, har du altid mulighed for at kontakte os, såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål.

Kort leveringstid

Det er vigtigt, at du som kunde hos os får leveret dit produkt både sikkert og hurtigt. Vi knokler for, at du får varen leveret indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Du kan se den præcise lagerstatus på den enkelte vare. Tag fat i os såfremt du alligevel måtte være i tvivl om lagerstatus eller leveringstid for en vare.

Online betalingsmuligheder

Hos Gucca.dk har du flere forskellige muligheder for betaling at vælge imellem. Den betalingsform der passer dig bedst, er naturligvis den du bør benytte. Du handler altid sikkert og trygt, uanset hvilken af vores betalingsformer du gør brug af. Du får alle betalingsmuligheder her. Husk at vi først trækker pengene fra din konto, den samme dag vi afsender dit produkt - såfremt du anvender kreditkort.

Vores kundeservice giver dig altid personlig assistance

Hvis du i forbindelse med dit besøg på vores webshop møder udfordringer eller har spørgsmål, så tag endelig fat i os. Mellem 10-15 alle hverdage sidder vi klar på e-mail og ved telefonerne, og vi er altid klar på e-mail eller ved telefonen til at give dig kompetent assistance med et smil på læben og i godt humør.

Du kan følge din forsendelse

Hvis du ønsker det, så har du mulighed for at følge ordren, fra det sekund vi afsender din forsendelse, til den er fremme. Du kan få adgang til din egen ordreside, så snart købet er fuldendt. Fra din personlige ordreside kan du følge med i, hvor langt pakken er kommet. Når vi har afsendt din pakke, vil du samtidig modtage en e-mail fra os.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Danske Filmperler - Box 4 DVD til 4 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser
Bedøm produktet
Teddy Rudolf Tofte
6 rigtige gode film.
Bjarne R. Jespersen
Mappen er smidt i skraldebøtten. skidt skidt skidt
Joni Nielsen
De er godt fim
Ejner Bomberg
God underholdning