Ordet - Carl Th. Dreyer - 1955 - DVD

8 anmeldelser
199,95 kr
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • historyForlænget returret til 31. januar
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Danmarks eneste verdensberømte filmkunstner i det 20. århundrede, nåede at lave 14 film. I bl.a. Frankrig, England og USA betragtes han som en af filmhistoriens helt store mestre. Publikum strømmede til hans film, der med specielle og spændende emner og stor skuespillerkunst altid gjorde stort indtryk. Det er over 40 år siden, Carl Th. Dreyer døde, men hans værker står den dag i dag som evige monumenter i filmhistorien.

Morten Borgen, patriarken på "Borgensgården", tror på den lyse kristendom. Men en tvivl gnaver i hans hjerte. Er slægten forbandet?

Hans hustru er død, hans ældste søn, Mikkel, er ikke troende. Den næstældste, Johannes, er sindssyg og tror, han er Jesus... Og nu har den yngste søn, Anders, forelsket sig i Peter Skrædders datter Anne.

Det er en katastrofe, for Peter Skrædder står for alt det, Morten Borgen er imod: den mørke og livsfjendtlige, religiøse fanatisme. Endnu en sorg rammer familien, da Mikkels kone Inger dør i barselsseng. Nu kan kun et mirakel redde familien. Og miraklet sker.

Yderligere information

SerieKaj MunkPalladium
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1955
KategoriFilm Dvd Film
GenreDanske Film
Spillelængde121 Min.
Censur15
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Hos Gucca.dk har vi fokus på at gøre handel på nettet hurtigt, sikkert og billigt for dig.

Sikkerhed kommer altid i første række

Sikkerhed i e-handel anser vi som helt essentiel, og den er naturligvis altid i fokus hos Gucca. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi opnået den bedste garanti for, at sikkerheden bag din Internetbetaling er i top. Så online køb og betaling hos Gucca er forbundet med 100% sikkerhed.

Altid 100 dages fuld returret

Der er ingen indskrænkninger i din returret. Vi tilbyder 100 dages returret på alle typer varer. Det betyder, at hvis du af den ene eller anden årsag alligevel ikke ønsker din vare, kan du selvfølgelig sende varerne retur og få dine penge tilbage - uden spørgsmål. Inden du returnerer din vare, så har du altid mulighed for at kontakte os, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Altid sikker og hurtig levering

Vi mener, det er meget vigtigt, at du får dit produkt tilsendt sikkert og hurtigt. Hvis vi er lagerførende, så vil du typisk få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Lagerstatus fremgår altid tydeligt i webshoppen ud for hver vare. Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstid, er du velkommen til at kontakte os.

Vælg din online betaling

I vores shop er det muligt at vælge blandt adskillige betalingsmetoder. Der er naturligvis frit valg blandt betalingsformer - du benytter den, der passer bedst til dig. Uanset hvilken betalingsform du benytter, kan du trygt og sikkert købe hos os. Se de betalingsmuligheder du har ved at klikke på førnævnte link. Først når din vare er sendt, bliver beløbet hævet fra din konto.

Kundeservice - få personlig hjælp

Skulle du have spørgsmål eller støde på problemer, i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, er du naturligvis velkommen til at tage fat i os. Du kan ringe eller sende e-mail til os på hverdage imellem kl. 10-15, og vi er altid parat ved telefonen eller på e-mail til at yde dig profressionel assistance i godt humør og med et smil på læben.

Track ordren

Når du køber hos Gucca.dk, kan du efterfølgende tracke, hvor langt forsendelsen er kommet. Når dit køb er færdiggjort, kan du efterfølgende tilgå din egen personlige ordreside. Fra ordresiden kan du se, hvor langt din pakke er kommet. I det øjeblik forsendelsen er på vej, modtager du leveringsinformation herom via e-mail.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Ordet - Carl Th. Dreyer - 1955 DVD til 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser
Bedøm produktet
Karina Hansen
Rigtig god service og rigtig god behandling jeg vil anbefale dette sted
Karen Sværke
Meget hurtig levering
Michael Clemmensen
Jeg har set filmen i en biograf for mange
år siden, men jeg har endnu ikke set
DVD en. Det er en fantastisk god film.
René Rindom Engelhardt
Altid hurtig levering!
Inge-lise Pedersen
jeg syntes i yder en rigtig god service og jeres hjemme side er nem at finde rundt på man finde som regel det man leder efter
Annelise Hørning
Carl TH. Drejers film over Kaj Munks skuespil 'Ordet' er en gribende oplevelse. Skildrer på bedste vis de gamle brydninger mellem 'indre mission' og 'grundtvigianismen' Godt iscenesat og mesteligt udført - ikke mindst af Preben Lerdorf Rye som 'Johannes'.
Carsten Maagaard
Købte filmen som julegave... Faldt i god smag hos modtageren... Filmen tager de store spørgsmål op