menuGucca.dk - Logo

Doctor Who - The Edge Of Time Vr - PS4

Drag ud på et eventyr gennem tid og rum med Doktoren for at redde universet! Slå dig til Doktoren på en mission for at redde universet og drag ud på et eventyr gennem tid og rum! Rejs gennem... Læs mere.
229,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-20 hverdage
  • 30 dages returret

Drag ud på et eventyr gennem tid og rum med Doktoren for at redde universet!

Slå dig til Doktoren på en mission for at redde universet og drag ud på et eventyr gennem tid og rum! Rejs gennem universet, besøg fremmede lokationer, styr TARDIS og løs mysteriet bag den kontrollerende styrke bag The Reality Virus.

Spillere vil træde ind i Doctor Whos verden og spille som Doktorens ledsager. Det begynder i hverdagsomgivelser, inden du drager på dit livs rejse. Noget er gået galt og Doktoren bliver holdt til fange af en ny, ond kraft der truer universet og skaber rifter i tiden mens den manipulerer selve virkeligheden. Med TARDIS og The Sonic Screwdriver ved dine hænder er det op til spillerne at redde universet!

Spillere vil stå overfor diverse Doctor Who fjender, inklusiv The Weeping Angels, Daleks og selv nye monstre såsom the 'Hydrocs'. Spillet blander forskellige genrer, herunder horror, shooter, puzzle, narrative og adventure med hver verden, hvor spillerne står over for noget nyt. I hvertet af spillet er der et narrativt eventyr, der ledes af Doktoren, der er designet til både Doctor Who fans og nye spillere.

Se mere i:

Fakta

PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAdventureVr
Producent- Unknown -
TagsDoctor Who, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playtation4


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse