Festen - Thomas Vinterberg - 1998 - DVD

14 anmeldelser
99,95 kr
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Det er sommer. På herregården forberedes årets store fest. Stedets ejer fylder 60 år og det skal fejres efter alle kunstens regler.

Årgangsvinene er hentet op fra vinkælderen.. I køkkenet står suppen klar til servering og dyrekøllen syder i ovnen.

Stemningen og humøret er i top. Den festklædte vennekreds og familiemedlemmerne ser frem til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Familiens ældste søn bliver bedt om at holde en tale. Det gør han gerne. Han har nemlig allerede forberedt en. Det bliver en tale – og en aften – ingen af gæsterne nogensinde kommer til at glemme. Uanset hvor gerne de end ville!

Dogme princippet er tiltrådt af en række danske filminstruktører som en slags renhedserklæring i ønsket om at fokusere på filmens historie og skuespilpræstationer.
Anden film i Dogme rækken er Lars Von Trier’s “Idioterne” og Søren Kragh Jacobsens
“Mifunes sidste sang” følger succesen op som Dogme #3.

Yderligere information

SerieThomas Vinterberg
Produktionsår1998
KategoriFilm Dvd Film
GenreDrama Danske Film
Spillelængde101 Min.
Censur11
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Gucca.dk har det klare princip, at handel på Internettet skal være billigt, sikkert og hurtigt for vores brugere.

Frem for alt andet har vi fokus på sikkerhed

E-handel skal være sikkert for vores brugere. Vi vil derfor aldrig gå på kompromis med sikkerheden. For at få den bedste garanti for sikkerheden ved betaling online, har vi opnået at få NETS til at godkende vores online betalingsløsning. Derfor er det at handle og betale hos Gucca.dk 100% sikkert.

Vi tilbyder altid 100 dages fuld returret hos os

Uagtet hvilke produkter du har købt hos Gucca, giver vi altid 100 dages returret. Med andre ord, hvis du fortryder købet, kan du selvfølgelig bare returnere dine varer og få dine penge tilbage - uden spørgsmål. Før du returnerer produktet til os, er det altid en fordel, hvis du forinden kontakter os.

Kort leveringstid

Det er meget vigtigt, at du som kunde hos os får leveret din vare både sikkert og hurtigt. Vi bestræber os på, at du modtager forsendelsen indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Lagerstatus fremgår altid tydeligt i webshoppen ved hver vare. Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstid, er du velkommen til at kontakte os.

Hvordan vil du gerne betale?

Når du køber hos os, har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige muligheder for betaling. Du gør bare brug af den, der passer lige til dig. Du handler altid sikkert og trygt, uanset hvilken af vores betalingsformer du vælger. Se alle vores betalingsmuligheder ved at klikke på førnævnte link. Bemærk at pengene først hæves fra din konto, når vi sender din vare.

Kundeservice - altid adgang til personlig hjælp

Støder du på problemer i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, eller har du spørgsmål, beder vi dig tage kontakt til os omgående. Vi er åben for henvendelse på hverdage imellem klokken 10-15, og vi er klar til at assistere dig - med godt humør og et smil.

Mulighed for at tracke forsendelsen

Hvis du har behov for det, så har du mulighed for at spore din forsendelse, fra det sekund vi sender din ordre, til du modtager den. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at logge ind på din egen ordreside. På ordresiden kan du følge med i, hvornår vi afsender din pakke. Når forsendelsen forlader vores lager og er på vej til dig, modtager du en mail fra os.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Festen - Thomas Vinterberg - 1998 DVD til 5 ud af 5 stjerner baseret på 14 anmeldelser
Bedøm produktet
Jet Ziegler
en underholdende film, som viser, når skelletterne fyger ud af skabene
Langdon (Jr) Bensing
»Festen« · en film af Thomas Vinterberg (1998), også kendt som »The Celebration« for engelsktalende publikum · er en vidunderligt udformet film, med fremragende præstationer af Ulrich Thomsen, Thomas Bo Larsen, Paprika Steen, Birthe Neumann, Lars Brygmann og Trine Dyrholm, blandt mange andre. Som en amerikaner, der forfølger et seriøst studium af det danske sprog, og som elsker store danske film og tv-serier, er jeg begyndt at gøre en fælles indsats for at få disse ting direkte fra kilden; derved kan jeg være sikker på, at de vil vise undertekster på dansk og/eller dansk for hørehæmmede. Gucca.dk er et skatkammer, som jeg for nylig har opdaget, og jeg er kommet til at sætte stor pris på dets værdi. Servicen fra dets yderst professionelle personale er ensartet hurtig og grundig, og opgørelsen er omfattende og meget rimeligt prissat. Mange tak!
H.B.
En fantastisk dansk film om en familiefest, der udvikler sig på dramatisk vis.
Kirsten Bjørnild
Fremragende!
Peter Henriksen
God film
Michael Clemmensen
Jeg har engang set den i en biograf, men
jeg har endnu ikke genset den. Jeg jeg
glæder mig til ar se den igen. Det er en
særdeles god film
Uffe Nissen
Som sædvanlig hurtig ekspedition fra dag til dag lige til døren - det er simpelthen lykken for en 86-årig pensionist med dårligt bentøj! Jeres service er i top - priserne er i bund!
Venlig hisen, Uffe i Odense.