menuGucca.dk - Logo

Inger Christensen - Cikaderne Findes - DVD

Det var en stor gave at få mulighed for at lave filmen om Inger Christensen. Hun fortæller bl. a. om, hvordan hun i nogle af sine digtsamlinger bruger et strukturdannende system, fordi det kan få... Læs mere.
129,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

Det var en stor gave at få mulighed for at lave filmen om Inger Christensen. Hun fortæller bl. a. om, hvordan hun i nogle af sine digtsamlinger bruger et strukturdannende system, fordi det kan få ”en slags Svimmelhedsfornemmelse op at stå, og måske ligner det universets måde at kaste sig ud i verden på... Med systemerne prøver man at afsløre universets versemål.” - Jytte Rex

Abrikostræerne findes, og brinten og cikaderne. Og Inger Christensens digte findes som en stadigt elektrificerende guldgrube af stor skønhed. De åbner op for en erkendelse af verden, som afføder både smerte og nøgtern indsigt i vores del af labyrinten, som en essaysamling hedder.

Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1998
GenreDokumentar
Spillelængde52 Min.
Censur15
BilledeformatWidescreen 1.85:1
LydformatDolby Digital 2.0
SprogDansk
ProduktionslandDanmark
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
InstruktørJytte Rex
SkuespillereInger Christensen
TagsInger Christensen, Dvd, Movie

- Jytte Rex om Inger Christensen, Inger Christensen biografi og værkliste- Jytte Rex CV- Slideshows med Jytte Rex, Inger Christensen og det originale filmprogram samt den Bodil-belønnede kortfilm “Den erindrende”

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

32.842 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner