menuGucca.dk - Logo

Inspiration For Looping And Coiling - Else Marie Pedersen - Bog

1 anmeldelse - Indbinding: Paperback
Inspiration til nåle- og løbbinding af Else Marie Pedersen i samarbejde med Lois Walpole. Kurvene i bogen »Inspiration til nåle- og løbbinding«  viser en mangfoldighed af ­muligheder for... Læs mere.
89,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Inspiration til nåle- og løbbinding af Else Marie Pedersen i samarbejde med Lois Walpole.

Kurvene i bogen »Inspiration til nåle- og løbbinding«  viser en mangfoldighed af ­muligheder for fremstilling af kurve med nåle- og løbbinding af alle typer materialer. 

Spiralteknikken, som løbbinding også kaldes, er nok den ældste kendte kurveteknik, hvor kurven syes sammen af en spiral af halm, siv eller andet materiale.

Bogens kurve er resultatet af en meget intens workshopuge på Pileforeningens flette­træf på Ry Højskole i sommeren 2009 hvor kurvekunstneren Lois Walpole var inspirator.

De anvendte teknikker er illustreret grundigt med tegninger, billeder og tekst.

Bagerst i bogen vises nogle af Lois Walpole’s spændende kurve samt hvilke kurve ­deltagerne i workshoppen har arbejdet med efter opholdet på Ry.

Fakta

Forfatter(e)Else Marie Pedersen
Genre(r)Hobby
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788798599838
ISBN-108798599837
IndbindingPaperback
SprogEngelsk
Udgave1
Oplag1
DimensionerBredde: 20Cm - Højde: 20Cm
TagsEngelsk, Udgave, Inspiration For Looping And Coiling, Bøger, BogKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Inspiration For Looping And Coiling Bog til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse  • This booklet presents both simple and more demanding coiling projects. For those who like experimenting and working in readily available materials, it is a superfine inspirational.

Mediernes anmeldelser