• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 41.696 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Krigere - Mænd Der Skabte Historie - DVD

1 anmeldelse
De er historiens mest legendariske krigere – soldater med det mod, de ambitioner og den militære tæft, der skulle til for at føre deres folk til sejr. Denne serie vækker ved hjælp af... Læs mere.
149,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

De er historiens mest legendariske krigere – soldater med det mod, de ambitioner og den militære tæft, der skulle til for at føre deres folk til sejr. Denne serie vækker ved hjælp af overdådig og spektakulær action de altafgørende slag til live, som forandrede folks liv og skæbner − og i visse tilfælde historiens gang. Fortællingerne fokuserer på de seks mægtigste og mest karismatiske ledere i verdenshistorien og de personligheder, styrker og – i mange tilfælde
–svagheder, som drev dem til at udrette, hvad ingen andre vovede.

SPARTACUS: Denne gladiator fører sin lurvede slavehær ud i et af de største oprør mod Romerriget.

HUNNERKONGEN ATTILA: Det femte århundredes uovervindelige hærfører tager kampen op mod romerne dybt inde i Frankrig.

SHOGUN Tokugawa: Den mægtigste samurai-general nogensinde, sætter alt på spil i det mest afgørende slag i Japans historie.

RICHARD LØVEHJERTE: Englands krigerkonge vækkede fornyede kræfter i sin udmattede hær, så de kunne kaste sig ud i det afgørende slag mod Saladin i Jaffa.

CORTÉS: Den frafaldne conquistador, der med Gud og guld i tankerne ville erobre Den nye verden.

NAPOLEON: Slaget, der stillede hans geni, mod og ambitioner til skue, og blev det første skridt på hans vej fra fattiglem til kejser af Frankrig.

Se mere i:

Fakta

Oprindelig titelWarriors
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2008
GenreDrama
Spillelængde350 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk
BilledeformatWidescreen
LydformatDolby Digital
ProduktionslandUsa
Antal DVD6
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsWarriors, Krigere, Dvd, Movie


DJENGIS KHAN: Slå altid først, og tag altid hævn. Det lærte Djengis Khan på den hårde måde i løbet af en barndom præget af vold. Han voksede
op som søn af en myrdet far på de barske mongolske stepper. Men hvordan kunne en udstødt knægt, der voksede op i fattigdom, ende med at blive den mægtige Khan?

Ved hjælp af fi lmoptagelser fra Mongoliet kombineret med den CGI-software, der blev brugt i Ringenes herre, genskabes slagene på en måde, som aldrig tidligere er set, og bidrager til fortællingen om, hvordan Djengis erobrede et rige, der i sin storhedstid var større end Romerriget.


Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Krigere - Mænd Der Skabte Historie DVD til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse