menuGucca.dk - Logo

Krokodillebanden 1-3 - DVD (Returvare)

Boksen indeholder følgende titler:  Krokodillebanden: Johannes vil være en del af byens sejeste bande, Krokodillebanden. Han skal gennemgå en optagelsesprøve, og det er tæt på at gå helt... Læs mere.
79,95 kr
  • Kun 1 stk. på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret
Fås også som ny til 129,95 kr

Varens stand
Produktets cover har små skader, dette kan fx være et hjørne der er knækket.


Beskrivelse

Boksen indeholder følgende titler: 

Krokodillebanden:
Johannes vil være en del af byens sejeste bande, Krokodillebanden. Han skal gennemgå en optagelsesprøve, og det er tæt på at gå helt galt!

Heldigvis bliver Johannes reddet af kørestolsbrugeren Kai, der også har et ønske om at blive medlem - resten af banden vil dog være træt af at have Kai 'på slæb'. En dag er Kai det eneste vidne til at større røveri, og han nægter at fortælle de andre noget, før han får lov til at være med.

Krokodillebanden kaster sig nu ud i at opklare sagen, og her bliver gruppens venskaber sat på prøve..

Krokodillebanden 2 / Krokodillebanden Vender Tilbage: 
Sommerferie, romantik og et nyt sejt hovedkvarter i byens nedlagte mine - det hele kører på skinner for KROKODILLEBANDEN.

Inden længe begynder der dog at ske mystiske uheld på den lokale fabrik, som truer med at lukke den. Lukker fabrikken vil Ollies og Marias forældre miste deres job og familien være tvunget til at flytte. Flytter Ollie og Maria er det enden på KROKODILLEBANDEN! Så banden sætter sig for at undersøge sagen, og som sædvanligt indebærer det hårrejsende stunts og hemmeligt detektivarbejde.

Krokodillebanden 3 / Krokodillebanden - Alle For En!: 
Til sin fødselsdag overrasker de andre krokodiller Johannes med en tur til en udendørs gokartbane - og den får fuld skrue. Men i en vild duel med Frank går det galt, og Frank laver et voldsomt styrt. Diagnosen er ikke god: Frank har en revnet lever og skal have en transplantation fra en slægtning for at overleve. Eneste mulige donor er Franks storebror, Dennis, som krokodillebanden sendte bag tremmer for flere år siden. Fængselsdirektøren vil ikke løslade Dennis, så krokodillebanden sætter sig for at befri Dennis fra fængslet!

Den tredje og sidste film om krokodillebanden byder endnu engang på vanvittige stunts og stor fantasi i bandens hidtil mest farlige mission - en åndeløs forrygende kamp for at redde deres vens liv!Fakta

Oprindelig titelVorstadtkrokodile 1-3
SerieKrokodillebanden
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2009
GenreTil Børn
Spillelængde269 Min.
Censur7
SprogDansk
InstruktørChristian Ditter
SkuespillereAxel Stein Oktay Özdemir Maria Schrader Jacob Matschenz Robin Walter Javidan Imani David Hürten Manuel Steitz Leonie Tepe Fabian Halbig Nick Romeo Reimann Nicolas Schinseck Nora Tschirner Smudo Marina Hambuch
Manuskript afChristian Ditter
Skrevet afMax Von Der Grün
Billedeformat16:9
LydformatDolby Digital 5.1
ProduktionslandTyskland
Antal DVD3
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsKrokodillebanden 1, Dvd, Movie


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse