Oprydningsudsalg - se alle tilbud
close

Mask Of Zorro // Legend Of Zorro - Blu-Ray

4 anmeldelser
69,95 kr
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Mask Of Zorro

Efter 20 år i fængsel undslipper den legendariske Zorro (Anthony Hopkins) for at hævne sig på sin ærkefjende, Don Rafael Montero, for mordet på sin kone og kidnapningen af sin datter Elena (Catherine Zeta-Jones). Men først er han nødt til at omdanne lømlen og gavtyven Alejandro (Antonio Banderes) til den frygtløse folkehelt, han selv en gang var. Nu er der to Zorro’er, så eventyret er dobbelt så spændende og dobbelt så sjovt!

Zorro – Den Maskerede Hævner er et storslået action-eventyr, der udspiller sig under Mexicos kamp for uafhængighed fra Spanien. Denne luksusudgave af dvd’en indeholder en forpremiere på opfølgeren The Legend Of Zorro – en komplet scene fra filmen – samt masser af andet bonusmateriale.


Legend Of Zorro

Den originale kappeklædte helt er tilbage! Antonio Banderas og Oscar-vinder Catherine Zeta-Jones (Bedste kvindelige birolle, 2002 –Chicago) er tilbage igen med cool action og eksplosiv spænding i eventyret LEGENDEN OM ZORRO!

Alejandro de la Vega (Antonio Banderas) har brugt de seneste 10 år på at slås mod uretfærdighed og ondskab, men står nu over for sin største udfordring – hans søde kone Elena (Catherine Zeta-Jones) har sat ham stolen for døren! Elena har indgivet skilsmissebegæring og fundet trøst i armene på grev Armand (Rufus Sewell), som er en charmerende fransk aristokrat.

Men Alejandro ved noget, som Elena ikke ved: nemlig at Armand er hjernen bag en ondskabsfuld plan, der skal udslette USA! Zorro skal nu forsøge at redde både sit ægteskab og hele landets fremtid, inden det er for sent...

Yderligere information

Oprindelig titelMask Of Zorro / Legend Of Zorro
SerieZorro
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2010
KategoriFilm Blu-Ray Film
GenreAction Eventyr
Spillelængde255 Min.
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Mask Of Zorro // Legend Of Zorro Blu-Ray til 5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser
Bedøm produktet
Rosa
Fantastiske film!