De nyeste produkter på Gucca.dk

Her på siden finder du alle produkter som kan købes på Gucca.dk, sorteret efter hvornår vi har tilføjet produktet til shoppen. Da vi har rigtig mange produkter, og der samtidig kommer mange flere hver eneste dag, kan det være en fordel hvis du klikker dig ind på en af de mere specifikke lister herunder, alt afhængigt af hvad du er interesseret i.

Antal produkter: 1000 stk.

Om gucca.dk

At gøre e-handel til en billig, hurtig og sidst men ikke mindst sikker oplevelse for dig, har siden starten været vores topprioritet.

Sikkerheden kommer altid i første række

Ved nethandel er det uhyre vigtigt, at sikkerheden er i top, og det er derfor et område, vi har stor fokus på. For at få den bedste garanti for sikkerheden ved online betaling, har vi opnået at få NETS til at godkende vores betalingsløsning. Derfor er køb og betaling hos Gucca 100% sikkert.

Fortryder du købet, har du altid mulighed for at returnere indenfor 30 dage

Gucca.dk tilbyder altid 30 dages returret, helt uafhængig af hvilket produkt du har købt hos os. Såfremt du fortryder dit køb, og ikke måtte ønske at beholde varen, kan du returnere varen til os, hvorefter du vil få dine penge refunderet. Før du sender din returvare tilbage, er det en fordel, hvis du først tager kontakt til os.

Kort leveringstid

Det er meget vigtigt, at du som kunde hos os får tilsendt dit produkt både sikkert og hurtigt. Helt konkret modtager du din vare indenfor 1-2 hverdage, såfremt din vare er på lager. Bemærk, at du kan se den præcise lagerstatus på hver enkelt vare. Har du fortsat spørgsmål til leveringstiden eller en vares lagerstatus, så kontakt os.

Vælg din online betaling

Du har i vores webshop mulighed for at betale på mange forskellige måder. Du skal naturligvis vælge den betalingsform, der passer dig bedst. Du handler altid trygt og sikkert, lige meget hvilken betalingsform du vælger. Klik på efterfølgende link, for at få de betalingsmuligheder der er tilgængelige. Husk på, at betalingskort har den fordel, at det først er på afsendelsesdagen, at pengene hæves fra din bankkonto.

Kundeservice - altid mulighed for professionel hjælp

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, imens du besøger vores shop, er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan sende e-mail eller ringe til os alle hverdage mellem klokken 10-16, og vi bestræber os altid på, ikke bare at yde dig den hjælp du ønsker, men også at det er med et smil på læben og i godt humør.

Følg forsendelse hele vejen

Efter du har købt dine produkter, kan du altid spore din forsendelse, og vide hvornår den ankommer. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at få adgang til din egen personlige ordreside. Her har du mulighed for at se, hvornår din vare sendes afsted. Vi sender en mail med leveringsinformation til dig, i samme øjeblik vi har sendt din ordre.