menuGucca.dk - Logo

Nintendo - Super Mario - Mini Question Block Bordlampe

Nyd Mario's magi med denne Super Mario-inspirerede Mini Question Block bordlampe med officielle spillyde når du trykker på den! Dette er et mini-ikon fra de meget elskede spil, og det er ideelt... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Nyd Mario's magi med denne Super Mario-inspirerede Mini Question Block bordlampe med officielle spillyde når du trykker på den! Dette er et mini-ikon fra de meget elskede spil, og det er ideelt til soveværelser eller skrivebordspladser hjemme eller på arbejde.

Baseret på de klassiske spørgsmålsklodser fra spilene, giver dette karakteristiske design øjeblikkeligt opmærksom på mønterne og bonusserne, der blev brugt til at hjælpe helten Mario med hans eventyr.

En af de mest populære og øjeblikkeligt genkendelige videospilkarakterer gennem tidene, Mario optrådte første gang i det ikoniske arkadespil 1981 Donkey Kong under navnet `Jumpman`.

Siden da er Mario blevet en legende inden for populærkulturen og har været en definerende figur ikke kun for Nintendo, men for hele spillebranchen. Siden han ramte big time med Super Mario Bros. Mario har haft stor succes med andre rater såsom Super Mario Galaxy, Super Mario 3D World og den enormt populære racing-spin-off Super Mario Kart.

Mini Question Block Light er en fantastisk gave til gamere eller fans af den berømte blikkenslager. Det perfekte stykke Mario-memorabilia.

Mini Question Block Light er et officielt licenseret Super Mario-produkt. Tryk på tænd / sluk-funktion. AAA-batterier er ikke inkluderet.

- Mini natlys i form af en Mario Question Block

- Har officielle spillyde

- Ca. 7,6 cm høj 

- Fantastisk gave til spillere

- Officielt licenseret Super Mario-produkt

Fakta

SerieMario
GenreMerchandise Spil Merchandise
MærkePaladone Product
TagsMerchandise, Spil Merchandise, Lampe, Lamper, Nintendo, Merchandise


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse