menuGucca.dk - Logo

Star Wars Bordlampe - Millennium Falcon

Tilslut dig Han Solo og Chewbacca ombord på Millennium Falcon og lys op på dit værelse med dette fabelagtige stykke Star Wars-memorabilia. Millennium Falcon Anglepoise Lampen er i form og design... Læs mere.
389,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Tilslut dig Han Solo og Chewbacca ombord på Millennium Falcon og lys op på dit værelse med dette fabelagtige stykke Star Wars-memorabilia.

Millennium Falcon Anglepoise Lampen er i form og design af det øjeblikkeligt genkendelige og enormt populære skib fra de klassiske Star Wars-film.

Denne lampe, der står cirka 60 cm høj, er perfekt til brug i dit soveværelse, kontor eller studie. Lampen er USB-drevet og leveres med et 3 meter USB-kabel.

Denne lampe er en fantastisk gave til fans af de originale Star Wars-film og er endnu mere velegnet til dem, der elskede den selvsikre og cocky Han Solo.

Star Wars har været en af ​​de mest succesrige filmfranchiser i biografhistorien siden dens oprindelige udgivelse i 1977 og blev hurtigt et afgørende øjeblik i populærkulturen. Serien har fortsat med at vinde nye generationer fans med hver rate, hvilket resulterer i en global fanbase på millioner.
 
Fra et nyt håb og tilbagevenden af ​​Jedi gennem Phantom Menace og Attack of the Clones, helt op til nyere succeser som The Force Awakens og The Last Jedi, fortsætter Star Wars med at nå nye højder ved at introducere store nye figurer såvel som med fokus på gamle favoritter. Millennium Falcon Anglepoise Lampen er et officielt licenseret Star Wars-produkt.

> Justerbar skrivebordslampe, med design af Millennium Falcon
> USB-drevet (3m kabel inkluderet)
> Størrelse: ca. 60 cm

Fakta

SerieAlle Star Wars Produkter
GenreMerchandise Film Merchandise
MærkePaladone Product
TagsLampe, Lamper, Elektronik, Belysning, Star Wars Bordlampe, Merchandise


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse