• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.079 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Pat Metheny - From This Place - Cd

I løbet af de sidste fyrre år har få jazzmusikere afbalanceret eksperimenter med populær appel lige så vellykket som den amerikanske guitarist Pat Metheny. Metheny har været en blændende... Læs mere.
149,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

I løbet af de sidste fyrre år har få jazzmusikere afbalanceret eksperimenter med populær appel lige så vellykket som den amerikanske guitarist Pat Metheny. Metheny har været en blændende jonglør af improviseret virtuositet, verdensmusik, iørefaldende sangskrivning og techie-innovation i mere end fire årtier.

Pat Metheny's 'From This Place' album indeholder ti kompositioner af Metheny, som er ledsaget af sin langvarige trommeslager, Antonio Sanchez, den malaysiske / australske bassist Linda May Han Oh, og den britiske pianist Gwilym Simcock samt Hollywood Studio Symphony dirigeret af Joel McNeely.

Meshell Ndegeocello (vokal), Gregoire Maret (harmonika) og Luis Conte (perkussion) er specielle gæster på From This Place, Methenys første album med nyt materiale siden 2014's Kin (← →). Metheny, Simcock, Oh og Sanchez begynder en omfattende international turné i 2020.

"From This Place er et af ​​de album, jeg har ventet på at lave hele mit liv. Det er en slags musikalsk kulmination, der afspejler en lang række udtryk, der har interesseret mig gennem årene, skaleret over et stort lærred, præsenteret i en måde, der giver den form for muligheder for kommunikation, der kun kan opnås med en gruppe musikere, der har tilbragt hundreder af nætter sammen” udtaler Metheny om dette album.

I løbet af mere end tre årtier har guitarist Pat Metheny adskilt sig fra mainstream jazz og udvidet og udvisket grænser og musikalske stilarter. Hans arbejde inkluderer tyve Grammy Awards i tolv separate kategorier og i en forbløffende streak var han den eneste bandleder, der vandt Grammy Awards i syv forskellige følgende udgivelser; en række indflydelsesrige triooptagelser; prisvindende soloalbum; scores for hit Hollywood-film; og samarbejder og duetter med store kunstnere som Ornette Coleman, Steve Reich, Charlie Haden, Brad Mehldau og mange andre.


Trackliste:
America Undefined
Wide and Far
You Are
Same River
Pathmaker
The Past in Us
Everything Explained
From This Place
Sixty-six
Love May Take Awhile
Se mere i:

Fakta

Kunstner(e)Pat Metheny
Genre(r)Pop
UdgivelsesdatoEr udgivet
TagsFrom This Place, Cd


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse