Ret Og Vrang I Co2 Debatten - Anker Jacobsen - Bog

3 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
219,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Klimaet er på alles læber i disse år, hvorfor det er utrolig vigtigt, at vi træffer de rigtige valg, når det gælder forsyningssikkerhed, landbrug og miljø for de kommende generationer.

I bogen kommer forfatteren ind på mange af de dilemmaer som ind - greb og tiltag kan medføre.

Ligesom han forklarer hvorfor IPCC´s principper for måling utilsigtet anvendes som styreværktøj med fatale følger for klimaet i de enkelte lande.

Hvordan bevæger kulstof sig rundt i vores verden og hvordan gavner nogle tiltag, mens andre tiltage er direkte skadelige for klimaet?

Bogen kommer også ind på den naturlige konflikter, der kan være mellem hensynet til klimaopretningen på den ene side, og diverse mil - jøaspekter på den anden side.

Forfatteren Anker J. Jacobsen er stifter af virksomheden Ammongas og mangeårig direktør samme sted.

Derudover har han en master i proceskemi fra DTU og 40 års erfaring med klimateknologi og sidst men ikke mindst et brændende ønske om, at man betragter klimaet ud fra et fagligt og objektivt saglig grundlag, så vi får valgt de rigtige løsninger, der kan bringe os på rette spor.

Yderligere information

SerieKlimakrisen
Forfatter(e)Anker Jacobsen
KategoriBøger
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788797466902
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Gucca har det klare princip, at handel på Internettet skal være hurtigt, billigt og sikkert for brugerne.

Sikkerheden er i centrum

Hos Gucca.dk vægter vi sikkerheden utrolig højt, og vi ser den, som det vigtigste område ved online handel. NETS er den primære garanti for sikker betaling på Internettet, og vores betalingsløsning er selvfølgelig NETS godkendt. Handel og betaling er derfor 100% sikkert.

Altid 100 dages fuld returret

Når vi siger 100 dages returret, så er det naturligvis på alle vores varer. Kort sagt, skulle du fortryde købet, så returnerer du blot varen, og dine penge bliver refunderet. Før du returnerer produktet til os, er det en en god ide, hvis du kontakter os forinden.

Kort leveringstid

Det er vigtigt, at du som vores kunde modtager din vare både sikkert og hurtigt. Vi knokler for, at du får varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Lagerstatus fremgår synligt i shoppen ved hvert produkt. Såfremt du er i tvivl om leveringstid eller lagerstatus, er du velkommen til at kontakte os.

Vælg din betaling

Hos Gucca.dk er der mange forskellige muligheder for betaling at vælge iblandt. Der er selvfølgelig frit valg blandt betalingsmetoder - du benytter den, der passer lige til dig. Lige meget hvilke af vores betalingsmuligheder du gør brug af, så kan du altid handle sikkert og trygt hos os. I vores sektion med oftest stillede spørgsmål får du alle vores betalingsmuligheder. Vælger du kreditkort, så giver det dig den fordel, at pengene først trækkes fra din bankkonto, den dag varen afsendes til dig.

Du har altid adgang til personlig hjælp hos vores kundeservice

Hvis du i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk har spørgsmål eller møder udfordringer, er du selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til os. På hverdage mellem 10-15 sidder vi klar ved telefonerne og på e-mail, og vi tager imod din henvendelse med et smil og godt humør.

Sådan tracker du din ordre

Når du handler hos os, har du altid mulighed for at følge forsendelsen. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at tilgå din egen ordreside. Du kan se, hvornår vi sender dine varer, på din ordreside. Vi sender en e-mail, i samme øjeblik vi har sendt din ordre.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Ret Og Vrang I Co2 Debatten Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser
Bedøm produktet
Asger Thomsen
En fremragende bog, der belyser co-2 debatten på en læseværdig og let forståelig måde.
Jeg har i mit voksenliv levet af at betjene landbruget. Det glæder mig, at landbrugets virke anerkendes helt anderledes i bogen end sædvane. Bogen bør læses af alle - ikke mindst af politikere.
Emil Agdal
Bogen belyser i et simpelt og forståeligt sprog, mange af de termer og begreber der i den offentlige debat har det med at blive gjort enormt komplicerede. Bogen formår at kaste et ganske læseværdigt lys over en meget kompliceret virkelighed.

Ydermere tilbyder bogen et kærkomment modsvar til IPPCs regnemodeller, der som bogen også belyser, bruges til at drive beslutninger frem for blot at være det opgørelsesværktøj det i udgangspunktet var tænkt som. I denne sammenhæng argumenteres der for, i en dansk kontekst, at disse regneregler negativt skævvrider vores reelle fremskridt i klimakampen.

En yderst behagelig og informativ bog og indspark i debatten, og ikke mindst et kærkomment skulderklap til landbruget, hvis indsats og klimamæssige resultater ofte glemmes og helt udelades i IPPCs regnemodeller.
Kris Vetter Bioenergimagasinet
En fremragende bog, der virkelig sætter fokus på hvordan landbruget er en vigtig faktor i den grønne omstilling og frigørelsen fra fossile brændsler, så vi får vedvarende forsyningssikkerhed ved hjælp af landbrugets husdyrgødning og samfundets restprodukter....bogen kan varmt anbefales.