• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.033 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster - Nintendo Switch

Verden er blevet slugt af kaos! Når en revolution falder ned i et ødelagt Tokyo, vil de valg som du træffer, afgøre om det vil forblive på denne måde! Tokyo, 200X. En ung person som bruger... Læs mere.
379,95 kr
  • Forudbestil nu
  • Levering: 25/05/2021
  • 30 dages returret

Verden er blevet slugt af kaos!

Når en revolution falder ned i et ødelagt Tokyo, vil de valg som du træffer, afgøre om det vil forblive på denne måde!

Tokyo, 200X. En ung person som bruger sine dage uvidende om det kaos, som er ved at ramme hans verden! Verdens genfødsels, en begivenhed, som intet menneske nogensinde har været vidne til finder sted!

Selve kaosset omsluttet Japans hovedstad, og det der en engang var et livligt centrum for livet, er nu et ødelagt helvede, hvor dæmoner samles. Suget ind i i den fjendtlige verden er vores unge person og hans to klassekammerater, som er adskilt på forskellige steder på kompasset!

Mens hovedpersonen er bevidstløs, to nysgerrige figurer giver ham en Magatama, og dermed styrken til at overleve! Det vil være en velsignelsen eller forbandelse, når han finder ud af, at han vågner som en dæmon! Hermed begynder en rejse gennem et post-apokalyptisk Tokyo, hvor nye fjender og gamle venner skaber en blodig vej mod deres visioner om en idel verden...

Fakta

PlatformNintendo Switch
Udgivelsesdato25/05/2021
GenreRpg
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
ProducentAtlus
TagsShin Megami Tensei Iii Nocturne Hd Remaster


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse