• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.671 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

The Mambo Kings - BLU-RAY+DVD

Brødrene Cesar (Armand Assante) og Nestor Castillo (Antonio Banderas) er populære musikere og spiller på Havanas natklubber, men da de bliver uvenner med de forkerte personer, må de flygte til... Læs mere.
99,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

Brødrene Cesar (Armand Assante) og Nestor Castillo (Antonio Banderas) er populære musikere og spiller på Havanas natklubber, men da de bliver uvenner med de forkerte personer, må de flygte til New York, og den vrantne Nestor må efterlade sin eneste ene. I New York arbejder de to brødre på et slagteri om dagen, mens Cesar forsøger at stable et band på benene, så de kan få foden inden for på byens musikscene. Snart bliver de hyret til at spille som The Mambo Kings, og Cesar forelsker sig i cigaretpigen Lanna Lake (Cathy Moriarty), som har en skarp tunge, mens Nestor falder for den smukke Delores Fuentes (Marushka Detmers).

Cesar koncentrerer sig om at synge og holde styr på bandet, mens Nestor spiller trompet og skriver følsomme kærlighedssange. Alt går som smurt, indtil Cesar træder pengemændene bag de latinamerikanske natklubber over tæerne, så de må tage til takke med at spille til bar mitzvaher. Men da de bliver opdaget af Desi Arnaz, kommer bandet til at spille en fremtrædende rolle i tv-serien “I Love Lucy”. Deres succes når nye højder, og de indspiller albummet “Mambo Kings Play Songs of Love”, som sælger godt. Cesar svælger i deres succes, men Nestor er skuffet og længes efter at vende hjem til Cuba.

Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1992
GenreDrama
Spillelængde105 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
InstruktørArne Glimcher
SkuespillereAntonio Banderas Cathy Moriarty Armand Assante Scott Cohen Mario Grillo Desi Arnaz Jr Pablo Calogero Maruschka Detmers
Manuskript afCynthia Cidre
Skrevet afOscar Hijuelos
Billedeformat1080P High Definition, 4:3 Full-Frame
LydformatDolby Digital 1.0 (Dts Hd)
ProduktionslandUsa
Antal Blu-Rays2
FormatRegion 2 Blu-Ray Film - Dansk Udgave
TagsDrama, Brødre, Musikere, Cubanere, New York, 1950-1959, The Mambo Kings, Blu-Ray


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse