Award Classics - DVD

199,95 kr
 • local_shippingKun få på lager
 • scheduleLevering: 1-2 hverdage
 • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.721 Anmeldelser

Beskrivelse

Samlingen indeholder følgende klassiske filmtitler:

 • David and Bathsheba
 • The Mambo Kings
 • Tender Mercies
 • Kundun
 • El Cid
 • Prins Valiant
 • Music box
 • The Turning Point

David and Bathsheba
Et storslået, actionspækket epos, der hvirvler op fra Biblens sider og hen over skærmen for at genskabe en af de mest fængslende fortællinger om lidenskab nogensinde. Gregory Peck leverer en overbevisende præstation som David, israelitternes konge, som forelsker sig i Batseba (Susan Hayward) - en smuk kvinde, som er gift med en af hans kaptajner.

Det er en historie om synd og forløsning - en kærlighedssaga så brændende som sandet i de barske omgivelser, hvor deres forhold blev fuldbyrdet. En kærlighed, som forbrød sig mod menneskets love - og Guds. David, den udvalgte, risikerer nu Guds vrede, sit kongerige og Batseba, som kan blive stenet ihjel for hans synder!

The Mambo Kings
Brødrene Cesar (Armand Assante) og Nestor Castillo (Antonio Banderas) er populære musikere og spiller på Havanas natklubber, men da de bliver uvenner med de forkerte personer, må de flygte til New York, og den vrantne Nestor må efterlade sin eneste ene. I New York arbejder de to brødre på et slagteri om dagen, mens Cesar forsøger at stable et band på benene, så de kan få foden inden for på byens musikscene. Snart bliver de hyret til at spille som The Mambo Kings, og Cesar forelsker sig i cigaretpigen Lanna Lake (Cathy Moriarty), som har en skarp tunge, mens Nestor falder for den smukke Delores Fuentes (Marushka Detmers).

Cesar koncentrerer sig om at synge og holde styr på bandet, mens Nestor spiller trompet og skriver følsomme kærlighedssange. Alt går som smurt, indtil Cesar træder pengemændene bag de latinamerikanske natklubber over tæerne, så de må tage til takke med at spille til bar mitzvaher. Men da de bliver opdaget af Desi Arnaz, kommer bandet til at spille en fremtrædende rolle i tv-serien “I Love Lucy”. Deres succes når nye højder, og de indspiller albummet “Mambo Kings Play Songs of Love”, som sælger godt. Cesar svælger i deres succes, men Nestor er skuffet og længes efter at vende hjem til Cuba.

Tender Mercies
Robert Duvall spiller den alkoholiserede vagabond Mac Sledge, som bliver en vigtig del af en ensom enke (Tess Harper) og hendes lille søns liv i Texas' golde lavland.

Men da det kommer frem, at Mac engang har været en berømt countrysanger, må han gøre op med en smertefuld fortid, deriblandt hans bitre ekskone (Betty Buckley), som nu er superstjerne, og hans ulykkelige datter (Ellen Barkin), samtidig med at han går en usikker fremtid i møde, hvor kun kærligheden kan blive hans redning.

Kundun
I 1937 bliver en toårig dreng fra en fattig familie genkendt som Kundun, den 14. reinkarnation af Dalai Lama, Tibets spirituelle og politiske leder. Han vokser op i Potala-paladset og undervises af munkene. Han er bestemt til at modernisere sit isolerede land, men i 1950 invaderer kineserne Tibet. Som kun femtenårig bliver han officiel leder af Tibet, modstår belejringen og gennemfører senere en farefuld flugt til Indien, hvor han gør verden opmærksom på problemerne i Tibet.

El Cid
Imponerende klassisk storfilm om en af historiens største helteskikkelser!

For 900 år siden levede ridderen Rodrigo de Bivar (Heston) i Spanien. Han elskede den skønne Chimene (Loren), men skæbnen ville ikke uden videre lade dem nyde deres store kærlighed.

Da maurerne angreb landet fra Afrikas nordlige kyst, samlede Bivar en mægtig hær, og efter mange voldsomme slag lykkedes det ham at befri sit land. Hans mauriske fjender døbte ham El Cid efter det arabiske El Seid, der betyder “lederen” – og legenden om den store hærfører lever stadig den dag i dag ...

Filmen havde mere end 10.000 statister i de spektakulære slagscener, og selv på film kan man I mere end én forstand mærke historiens vingesus ...

Prins Valiant
Kongen af Scandia er blevet væltet og drevet i eksil og er derfor flygtet til England med sin kone og deres søn Valiant (Robert Wagner).

Som ung drager Val til kong Arthurs hof, hvor han bliver venner med Sir Garwain (Sterling Hayden) og træner for at blive ridder af det runde bord. Val forelsker sig også i en smuk prinsesse (Janet Leigh) og tager kampen op mod den mystiske sorte ridder, som har planer om at forråde Vals familie.

Music Box
Ann Talbot (Jessica Lange) har klaret sig godt. Selvom hun er barn af ungarske indvandrere, har hun etableret sig som advokat i Chicago. Men hendes trygge verden begynder at vakle, da hendes far (Armin Mueller-Stahl) bliver anklaget for en grusom krigsforbrydelse, som han skulle have været indblandet i under anden verdenskrig i Ungarn. Overbevist om faderens uskyld vælger Ann som advokat at forsvare sin far i retten. Processen forløber godt, men gennem efterforskningen af sagen støder Ann på flere modstridende beviser. Er hendes far virkelig så uskyldig, som hun håber?

The Turning Point
Før i tiden dansede Deedee og Emma ballet sammen, og de drømte begge om at blive berømte ballerinaer. Emma blev det, mens Deedee i stedet fik børn og giftede sig.

Mange år senere mødes de igen. Deedee bor i en mindre amerikansk by, som den berømte Amerikanske ballet besøger under en turné, hvor Emma er det store navn, selvom hun efterhånden har sine bedste år bag sig.

Emma tilbyder Deedees dansende datter Emilia en chance i balletensemblet, og Deedee følger med hende til New York hen over sommeren. Bliver Emilia den store ballerina, som hendes mor engang drømte om at blive?

Yderligere information

Produktionsår1992
KategoriFilm Dvd Film
GenreDrama Box-Sæt
SkuespillereFrederic Forrest Robert Duvall Tom Skerritt Thomas Kretschmann Jessica Lange Charlton Heston Betty Buckley Gregory Peck Anne Bancroft Raf Vallone Armin Mueller-Stahl Stephen Moyer Scott Cohen Shirley Maclaine Katherine Heigl Sophia Loren Raymond Massey Tess Harper Tulku Jamyang Kunga Tenzin Gyurme Tethong Tenzin Thuthob Tsarong Susan Hayward Mario Grillo Pablo Calogero
SprogEngelsk
UnderteksterDansk
LydformatDolby Digital 5.1
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.721 anmeldelser

Gucca.dk har fra dag 1 haft et ønske om, at e-handel skal være så billigt, hurtigt og sikkert for kunderne som muligt.

Vi prioriterer sikkerhed højt

E-handel skal være helt sikker for brugerne. Vi vil derfor aldrig kompromittere sikkerheden. For at sikre dig tryghed når du køber hos Gucca, benytter vi selvfølgelig kun en NETS godkendt online betalingsløsning. Derfor er det at handle og betale hos Gucca.dk altid 100% sikkert.

Har du fortrudt dit køb, har du altid mulighed for at returnere indenfor 100 dage

De 100 dages returret gælder selvfølgelig alle typer produkter hos Gucca. Såfremt du har fortrudt købet, og ikke måtte ønske at beholde varen, så send blot din vare tilbage til os, og du vil få dine penge tilbage. Inden du sender din vare retur, så har du altid den mulighed at kontakte os, såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl.

Sikker levering med lynets hast

For os er det meget vigtigt, at du får leveret dit produkt så sikkert og hurtigt som muligt. Hvis vi er lagerførende, vil du oftest få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. På vores webshop kan man se lagerstatus ud for hvert enkelt produkt, så du kan altid se, om vi er lagerførende. Vi sidder klar på e-mail og ved telefonen, hvis du er i tvivl om leveringstid og lagerstatus.

Sådan kan du betale

I vores webshop er det muligt at vælge blandt forskellige typer betalingsmetoder. Her bør du naturligvis gøre brug af den betalingsform, der passer bedst til dig. Uanset hvilke af vores betalingsformer du vælger, kan du altid handle sikkert og trygt hos os. Alle vores betalingsmuligheder finder du her. Husk at pengene først trækkes fra din konto, når vi sender dit produkt.

Vi tilbyder selvfølgelig personlig hjælp, når du har behov for det

Har du spørgsmål, eller opstår der problemer i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, så tag fat i os. Kundeservice er åben imellem klokken 10-15 alle hverdage, og vi sidder altid parat til at yde dig kvalificeret assistance med godt humør og smil på læben.

Track din ordre

Vi giver dig selvfølgelig muligheden for at følge forsendelsen hele vejen til du modtager den. Efter gennemførsel af dit køb kan du tilgå din egen personlige ordreside. På din ordreside kan du se, hvornår vi sender din vare. Når varen er afsendt fra vores lager og er på vej til dig, får du en mail med leveringsinformation fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet