• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.226 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Trailblazers - PS4

Velkommen til Trailblaze-turneringen! Gør dig klar til spændingshastigheder med høj fart og en eksplosion af farver i Trailblazers! Trailblazers er et friskt nyt co-op raerspil med en... Læs mere.
139,95 kr
Før: 169,95 krSpar 30,00 kr (18%)
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Velkommen til Trailblaze-turneringen! Gør dig klar til spændingshastigheder med høj fart og en eksplosion af farver i Trailblazers!

Trailblazers er et friskt nyt co-op raerspil med en banebrydende on-track spilmekanik: mal banen, boost din farve og arbejd sammen som et hold for at vinde!

Tag kontrol over højhastigheds racere i unikke 3v3 holdracerløb gennem en række farverige kredsløb. Mal banen som du racer, ram nøgleområder for dynamisk at ændre racerlinjen og boost derefter dit holds farve for at dominere løbet! Spillere maler banen for at skabe den bedste racerlinje, hvorefter de kan bruge malingen på banen til at opnå vanvittige hastigheder!

Oplev blæsende action i høj hastighed med op til seks spillere online, eller lokalt via split-screen for op til fire lokale spillere med yderligere online eller AI-kontrollerede modstandere.

Se mere i:

Fakta

PlatformPs4
GenreBilspilRacing
ProducentRising Star
TagsTrailblazers, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse