menuGucca.dk - Logo

Trial By Trolley - Cyanide And Happiness - Spil Engelsk

I Trial by Trolley fungerer en spiller som Trolley Operator og skal vælge, hvor han skal sende en morderisk, ude af kontrol, Trolley. Hver anden spiller ved bordet spiller kort og argumenterer for... Læs mere.
249,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

I Trial by Trolley fungerer en spiller som Trolley Operator og skal vælge, hvor han skal sende en morderisk, ude af kontrol, Trolley. Hver anden spiller ved bordet spiller kort og argumenterer for at overbevise operatøren om at skåne deres liv og fordømme alle på det andet spor til en grusom død-for-trolley.

Hver runde vil en spiller fungere som trolley-lederen. Denne person vil være dommer og vælge hvilket spor trolley myrder.

Hver anden spiller er delt jævnt mellem holdene, og hver spiller / spillere har en rolle for runden.

For at begynde, vil en spiller tegne 3 englespor, vælge en at spille til bordet og derefter tilfældigt afsløre et 2. engle-spor fra bunken for at tilføje til sporet.

En anden spiller tegner 3 dæmoniske spor, og vælger at tilføje et til det modsatte holdspor, forsøger at sabotere dem og skåne deres egne spor.

Endelig vil spiller (e) tegne spormodifikatorer, der placeres på et hvilket som helst bankkort på bordet. De kan spille på deres egne baner, for at svinge dommeren, eller de kan spille på deres modstandere for yderligere at svømme dommeren til at myrde deres modstanders spor.

Dommeren vil overveje dette forhold og til sidst beslutte at myrde et spor. Banen, der blev skånet, er vinderen af ​​runden!

Spil fortsætter i et antal runder forudbestemt af antallet af spillere ved bordet.

Trial by Trolley er et spil for 3-13 spillere, og spiller om 30-90 minutter.

I alderen: 8+

Fakta

GenreBrætspil Voksenspil
MærkeSpilbræt
Anbefalet alderFra 8 År
TagsBrætspil, Legetøj, Trial By Trolley, Legetøj


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse