menuGucca.dk - Logo

U-571 - DVD

Det er aften... I havnen ligger S-33. Ubåden er ældre end det meste af dens besætning, og selvom fartøjet lider af en del skavanker, er det et dødeligt våben i de rigtige hænder. Der bliver... Læs mere.
99,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Det er aften... I havnen ligger S-33. Ubåden er ældre end det meste af dens besætning, og selvom fartøjet lider af en del skavanker, er det et dødeligt våben i de rigtige hænder.

Der bliver arbejdet flittigt på fartøjet. Det er tydelige, at der er noget særligt i gære. Hele besætningen fra S-33 er til bryllup og stemningen er høj. Pludselig ankommer militærpolitiet og festen er forbi. Al landlov bliver inddraget på stedet.

Alle mand får ordre til at indfinde sig på havnen hurtigst muligt. På vej til deres farligste mission nogensinde - en mission, der måske kan vende krigen og ændre historien. I nattens mulm og mørke bygges ubåden om, så den ligner en nazi-ubåd. Det er meningen af S-33 som den Trojanske Hest skal mødes med en havareret tysk ubåd, der driver rundt i Atlanten og venter på hjælp.

Ombord på en havarerede ubåd befinder sig et eksemplar af den tophemmelige kodningsmaskine ENIGMA, som kan hjælpe de allierede med at afkode tyskernes interne meldinger. Hvis alt går som planlagt, skal ubåden sprænges i stykker, fangerne tages med til USA og tyskerne efterlades i troen, at ENIGMA er gået tabt. Men sådan kommer det ikke til at gå...

Se mere i:

Fakta

Oprindelig titelU571
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2000
GenreDrama Krig
Spillelængde111 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterNorsk, Dansk, Finsk, Svensk
InstruktørJonathan Mostow
SkuespillereBill Paxton Harvey Keitel Matthew Mcconaughey Thomas Kretschmann Jack Noseworthy Jon Bon Jovi David Keith Jake Weber
Manuskript afDavid Ayer Jonathan Mostow Sam Montgomery
Skrevet afJonathan Mostow
BilledeformatAnamorphic, Widescreen 2.35:1, 16:9
LydformatDolby Digital 5.1.
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsDrama, Den 2. Verdenskrig, Ubåde, 1940-1949, U, Dvd, Movie


- Instruktørens kommentarer


- Trailer


- TV-spot

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse