Ww2 Stories - Auschwitz - DVD

1 anmeldelse
179,95 kr
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.071 Anmeldelser

Beskrivelse

Out of the Ashes (2003, Emmy-vinder):
Holocausts rædsler affødte personlige historier om overlevelse, som kun de involverede kan sætte sig ind i.

Den Emmy-belønnede film Out Of The Ashes fortæller den utrolige historie om dr. Gisella Perl, som overlevede koncentrationslejren Auschwitz blot for at blive udsat for nye rædsler efter at være flygtet til et nyt liv i Amerika. Under immigrationen afsløres en frygtelig hemmelighed: I Auschwitz blev hun tvunget til at arbejde for den berygtede nazilæge Josef Mengele.

Gisella plages af samvittighedsnag og må foretage en vanskelig indre rejse for at få svar på et altafgørende spørgsmål: Hvad var det egentlig, hun blev tvunget til at gøre for at slippe derfra med livet i behold?

The Devil´s Arithmetic:
Dustin Hofman og Mimi Rogers er medproducenter af denne film, som præsenterer sandheden om holocaust, så den kommende generation forstår. hvorfor man aldrig må glemme den. Kirsten Dunst spiller Hannah - en moderne teenager, som går mere op i trends end i historie. Under den traditionelle påskefest er hendes tanker helt andre steder mens hendes slægtninge taler om koncentrationslejrene. Men så træder Hannah gennem en portal til fortiden og havner i Polen under nazisternes jødeforfølgelse, hvor hun bliver en af sine egne forfædre.

The Last Train To Auschwitz:
Det Sidste Tog Til Auschwitz følger en lille gruppe jøder fra tilfangetagelsen til deres forudsigelige skæbne i en koncentrationslejr.

Under Anden Verdenskrigs sidste dage blev de låst inde i kreaturvognene i et "særligt tog" og fragtet til Auschwitz som tusindvis af andre jøder. Under den pinefulde rejse dør mere end halvdelen af dem af tørst.

De episoder, der bliver vist som flashbacks til nogle af familiernes tidligere liv, står i skarp kontrast til de rædsler, som de nu gennemlever.
Men de dødsdømtes vilje til at leve på trods af deres klaustrofobiske og frygtelige situation i kreaturvognen er filmens bærende tema.

Spørgsmålet er, om den er stærk nok til, at nogen af dem vil overleve dette rullende helvede?

The Angel Of Auschwitz:
Baseret på en sand begivenhed. Auschwitz Birkenau 1944 - beretningen om den enestående kvinde Stanislawa Leszynska, som blev fængslet af nazisterne og rekrutteret til at assistere den berygtede dr. Mengele i lejrens sygehus.

Da hun med egne øjne overværer dr. Mengeles frygtelige eksperimenter, beslutter hun at forsøge at redde så mange liv som muligt fra nazisternes helvede.

Selv om hun sætter sit eget liv på spil, lykkes det hende med denne mageløse bedrift at redde over 3000 spædbørn fra en sikker død.

The Guard Of Auschwitz:
En SS-officer får opgaven, at han skal bidrage til at bygge et nyt gaskammer i Auschwitz, men begynder at indse, at han bidrager til en stor grusomhed.

Se dette helt nye historiske Auschwitz-drama fra Terry Lee Coker. The Guard of Auschwitz havde premiere i 2018. Filmens medvirkende består blandt andre af Lewis Kirk, Claudia Grace Mckell og Michael McKell.

Yderligere information

Serie2 VerdenskrigAuschwitzHolocaust
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2020
KategoriFilm Dvd Film
GenreBox-Sæt Krig
SprogEngelsk
InstruktørDonna Deitch Terry Lee Coker
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.071 anmeldelser

Internethandel er nødt til at være hurtigt, sikkert og billigt for brugerne. Det er noget vi altid har fokus på hos Gucca.

Sikkerhed kommer altid først

Sikkerheden i Internethandel anser vi som essentiel, og den er derfor altid i fokus hos Gucca. For at sikre dig tryghed når du handler hos Gucca, bruger vi selvfølgelig kun en NETS godkendt Internet betalingsløsning. Derfor er det også fuldstændig sikkert at købe og foretage betaling hos os.

Hos os har du 100 dages returret

Når vi skriver 100 dages returret, så mener vi det selvfølgelig på alle typer varer. Kort sagt betyder det, at hvis du af forskellige årsager ikke måtte ønske at beholde varen, så sender du blot varen, og dine penge bliver refunderet. Inden du sender returvaren tilbage, er det en fordel, hvis du først tager kontakt til os.

Hurtig og sikker levering

Vi ved, at du er utålmodighed efter at få dit produkt, og vi har derfor skruet op for leveringstempoet, så produktet kommer sikkert og hurtigt frem til dig. Hvis vi er lagerførende, vil du som regel modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Du kan se den nøjagtige lagerstatus på den enkelte vare. Har du stadigvæk spørgsmål til enten en vares lagerstatus eller leveringstid, så kontakt os.

Vælg din online betaling

Hos Gucca.dk er der adskillige muligheder for betaling at vælge iblandt. Her bør du naturligvis vælge den betalingsform, der passer bedst til dig. Det er den samme høje sikkerhed, uanset hvilken betalingsmetode du benytter. Benyt det efterfølgende link, for at se hvilke betalingsmuligheder du kan benytte. Når du vælger at betale med kreditkort, hæver vi først pengene, når vi sender dig din vare.

Du har altid adgang til personlig hjælp hos vores kundeservice

Hvis du i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk møder udfordringer eller har spørgsmål, så tag kontakt til os. Alle hverdage mellem kl. 10-15 sidder vi klar på e-mail og ved telefonerne, og vi er altid klar til at hjælpe dig - med godt humør og et smil.

Spor ordren

Når du handler hos os, har du mulighed for at følge ordren. Når du gennemfører dit køb, kan du bagefter besøge din egen ordreside. Her kan du følge med i, hvornår dit produkt sendes afsted. Når vi sender din vare, vil du i samme øjeblik få en e-mail fra os.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Ww2 Stories - Auschwitz DVD til 5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse
Bedøm produktet