Udsalget slutter i denne uge
close

Det Nordiske Spisekammer - Johan Björkman - Bog

3 anmeldelserIndbinding: Hardbackinfo
179,95 kr
Forlagets pris 249,95 kr
Du sparer 70,00 kr (28%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.479 Anmeldelser

Beskrivelse

Tørring, mælkesyregæring, fermentering, konservering, syltning, eddike, olie og salt. Ved at bruge traditionelle konserveringsmetoder kan du skabe et moderne nordisk spisekammer, hvorfra du kan hente lækkerier også i de mørkeste måneder på året.

Johan Björkman er chefkok på michelinrestauranten Koka, som i meget høj grad gør brug af årstidens råvarer. De er dermed dybt afhængige af konservering for at kunne have masser af friske smage også om vinteren. Johan tørrer, fermenterer, bruger klassiske syltningsmetoder, mixer sit eget krydderurtesalt og smagsætter olier og eddiker.

Bogen indeholder 90 opskrifter på alt fra tyttebærpulver, ramsløgskapers og nældesalt til syltede rødbeder, mælkesyret hvidkål med purløg og fermenteret rabarber. I bogens sidste del findes desuden en lang række måltider, som kan sættes sammen af varerne fra dit spisekammer.

Oversat af: Sigurd Toftdahl Terkelsen

Yderligere information

Oprindelig titelDet Nordiske Skafferiet
SerieFermenteringKogebøger
Forfatter(e)Johan Björkman
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788740657258
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.479 anmeldelser

Vi har den klare holdning, at nethandel skal være sikkert, hurtigt og billigt for dig.

Sikkerheden er meget vigtig

Online handel skal være sikkert for brugerne. Vi vil derfor aldrig kompromittere sikkerheden. Med NETS godkendelse af vores løsning for betaling online, har vi fået den største garanti for, at betalingssikkerheden er i orden. Derfor er det at købe og betale hos Gucca helt sikkert.

Hos Gucca har du 100 dages fuld returret

Vi giver altid 100 dages returret, og det er uanset hvilket produkt, du har købt hos os. Med andre ord, hvis du ønsker at fortryde købet, kan du naturligvis returnere varerne og få dine penge refunderet - uden spørgsmål. Du kan med fordel kontakte os, før du vælger at sende dit produkt tilbage til os.

Kort leveringstid

Vi ved, at du venter på dit produkt, og vi skruer derfor op for leveringstempoet, så produktet kommer hurtigt og sikkert frem til dig. Du har din vare i hænderne indenfor 1-2 hverdage, hvis den er på lager. Der vil aldrig være tvivl om lagerstatus, for det fremgår ud for hver enkelt vare, inden du bestiller varen. Har du spørgsmål til leveringstiden eller lagerstatus, er du altid velkommen til at tage fat i os.

Hvordan vil du gerne betale?

Du har i vores shop mulighed for at foretage betaling på flere forskellige måder. Der er frit valg blandt vores betalingsmetoder - du gør brug af den, der passer dig. Uanset hvilke af vores betalingsmetoder du gør brug af, så kan du altid købe trygt og sikkert hos os. Se de betalingsmuligheder du har hvis du klikker på førnævnte link. Vær opmærksom på, at såfremt du gør brug af kreditkort, trækker vi først pengene den dag vi afsender dit produkt.

Vi tilbyder naturligvis personlig hjælp, når du har behov for det

Støder du på problemer i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, eller har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi besvarer e-mails og er ved telefonerne alle hverdage imellem 10-15, og vi er parat til at yde dig kompetent hjælp med smil på læben og godt humør.

Spor ordren

Når du handler hos os, kan du bagefter se, hvor langt din ordre er kommet. Når dit køb er fuldendt, kan du efterfølgende besøge din personlige ordreside. Du kan se, hvornår vi sender dine produkter, på ordresiden. Når vi afsender din vare, vil du samtidig modtage en e-mail fra os.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Det Nordiske Spisekammer Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser
Bedøm produktet
Stine Rasted
Mega fantastisk og inspirerende bog med masser af gode tips og ideer til hvordan man kan bruge sine råvarer.
Birthe Ventzel
En utrolig spændende bog som vi ser frem til at afprøve når der skal høstes fra køkkenhaven senere på året.