Udsalget slutter i denne uge
close
-13%

1937-1957 Knud - Knud Andersen - Bog

Indbinding: Paperbackinfo
199,95 kr229,95 kr
Du sparer 30,00 kr (13%)
  • blockIkke på lager
  • scheduleLevering: 5-15 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.479 Anmeldelser

Beskrivelse

Et billede af en svunden tid.

Et billede af en svunden tid. Fra Tårnkammeret i Villa Sankt Mikael i Slangerup ser Knud Andersen tilbage over sit liv. Som førkrigsbarn født i 1937 i Vordingborg har han levende erindringer fra besættelsesårene. Hans far barrikaderer et vindue i huset på Østervej 2 med kraftige bjælker som værn mod vildfarende kugler og sirenen tuder sin luftalarm fra Rådhuset. Efter syv barndomsår i Vordingborg med skolestart på Kirketorvets skole flytter familien til Førslev. Førslev præstegård bliver hans hjem.

En deling ”Sommerfolk”, kaldet ”De Sorte” bor i præstegårdens konfirmandstue og bevogter en landingsbane anlagt på Førslevgårds marker. Der finder nedkastning sted af våben. Med mange detaljer skildres livet i præstegården og landsbyen, hvor kammerherre de Neergaard residerer på Førslevgård. Fra skolegangen får vi eksempler på tidens brutale disciplin. Knud Andersen fortæller skånselsløst om sine lærere. Nærværende bog er bind I af en planlagt samlet levnedsskildring. Tre år på Næstved Gymnasium afslutter i bindet med studentereksamen i 1957. Parallelt med de personlige minder fortæller han bredt om personer og begivenheder fra sit livs bagtæppe.

Yderligere information

Forfatter(e)Knud Andersen
KategoriBøger
Genre(r)Biografier
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788740974706
SprogDansk
ISBN-108740974707
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.479 anmeldelser

At gøre online handel til en hurtig, billig og ikke mindst sikker oplevelse for kunderne, har fra dag et været Gucca's topprioritet.

Sikkerhed er meget vigtig

Når man handler online er sikkerhed uhyre vigtig, og det er naturligvis noget, Gucca prioriterer højt. For at give dig tryghed når du handler hos Gucca.dk, anvender vi selvfølgelig kun en NETS godkendt løsning for online betaling. Derfor er køb og betaling online altid 100% sikkert hos os.

Du har naturligvis altid 100 dages fuld returret på dit køb

Der er ingen begrænsninger i din returret. Vi yder 100 dages fuld returret på alle varer. Så hvis du af en eller anden grund fortryder dit køb, og ikke ønsker at beholde varen, kan du uden dårlig samvittighed sende din vare tilbage til os, herefter vil du få dine penge tilbage. Det er altid en god ide at tage kontakt til os, inden du returnerer din vare.

Hurtig og sikker levering

Vi ønsker ikke at lade dig vente i alt for lang tid på din vare, og vi fokuserer derfor på at sikre den hurtigste levering. Vi knokler for, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Husk, at du ud for hvert enkelt produkt altid kan se nuværende lagerstatus. Vi sidder klar ved telefonen og på e-mail, hvis du har spørgsmål til leveringstid og lagerstatus.

Online betalingsmuligheder

Du kan vælge blandt adskillige typer betalinger, når du handler hos os. Her kan du vælge netop den betalingsform, der passer lige til dig. Lige meget hvilke af vores betalingsformer du benytter, kan du altid købe sikkert og trygt hos os. Her kan du finde alle vores betalingsmuligheder. Desuden skal du huske på, at når du gør brug af betalingskort, trækkes pengene først den dag vi sender varen til dig.

Hos Gucca får du altid personlig hjælp

Opstår der tvivl eller spørgsmål til vores shop, så tag endelig kontakt til os. Vi er åben for henvendelser imellem kl. 10-15 på hverdage, og vi tilstræber altid, ikke bare at give dig den assistance du efterspørger, men også at det er med et smil på læben og i godt humør.

Sådan sporer du din forsendelse

Når du køber hos Gucca.dk, kan du bagefter følge, hvor langt din ordre er kommet. Når dit køb er helt fuldendt, kan du efterfølgende besøge din egen personlige ordreside. På ordresiden har du mulighed for at følge med i, hvornår din forsendelse er blevet sendt afsted. Når pakken forlader vores lager og er på vej til dig, modtager du en e-mail med leveringsinformation fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet