Udsalget slutter i denne uge
close

2001: En Odyssé I Rummet - Arthur C. Clarke - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
229,95 kr
Forlagets pris 299,00 kr
Du sparer 69,05 kr (23%)
  • updateForudbestil nu
  • scheduleLevering: 07/05/2024
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.433 Anmeldelser

Beskrivelse

Opdagelsen af en sort monolit på månen fører til en bemandet ekspedition dybt ind i solsystemet i håb om at etablere kontakt med en fremmed intelligens. Men længe før besætningen kan nå deres destination, begynder rejsen at tage en uventet retning.

Arthur C. Clarkes tidløse science fiction-klassiker har ændret den måde, vi ser på stjernerne, rummet – og os selv. En strålende og profetisk thriller, der diskuterer menneskehedens plads i universet og vores forhold kunstig intelligens (AI), der i dag er mere aktuelt end nogensinde.

Arthur C. Clarke skrev 2001: En rumrejse i forbindelse med samarbejdet på manuskriptet til Stanley Kubricks nu klassiske science fiction-epos af samme navn og begge værker hører til blandt alle tiders klassiske bidrag til genren.

“Kongen af science fiction... Hans indflydelse fortsætter med at definere genren” – Guardian

”Arthur C. Clarke er utrolig informeret om fysik og astronomi – og begavet med en af dfe mest forbavsende forestillingsevner i litteraturen.” – New York Times

”Arthur C. Clarke er af de virkelig profetiske figurer i rumalderen... En titan inden for science fiction” – New Yorker

Oversat af: Mogens Boisen

Yderligere information

SerieGaia Serien
Forfatter(e)Arthur C. Clarke
KategoriBøger
Genre(r)Skønlitteratur
Udgivelsesdato07/05/2024
ISBN-139788793895652
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.433 anmeldelser

At gøre Internethandel til en hurtig, billig og sidst men ikke mindst sikker oplevelse for vores brugere, har altid været en af Gucca's topprioriteter.

Sikkerhed er det vigtigste

Ved handel på Internettet er det enormt vigtigt, at sikkerheden er i orden, og derfor er det et område, vi vægter højt. NETS har godkendt vores løsning for Internetbetaling, og det er den primære garanti for sikkerheden bag din Internetbetaling. Derfor er køb og betaling online altid fuldstændig sikkert hos os.

Vi tilbyder altid fuld returret i op til 100 dage

Der er ingen indskrænkninger i returretten. Vi tilbyder 100 dages returret på alle produkter. Det betyder, at hvis du af en eller anden grund alligevel ikke måtte ønske din vare, kan du uden videre sende varen tilbage til os, herefter refunderer vi dine penge. Inden du sender dit produkt tilbage, så har du altid den mulighed at tage kontakt til os, såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl.

Levering - hurtigt & sikkert

At du som kunde modtager din vare både sikkert og hurtigt, betyder meget for os. Vi bestræber os på, at du modtager forsendelsen indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Du kan se den præcise lagerstatus på det enkelte produkt. Vi er klar på e-mail og ved telefonen, hvis du er i tvivl om leveringstiden og lagerstatus.

Sådan kan du betale online

Hos Gucca har du flere forskellige muligheder for betaling at vælge iblandt. Her skal du naturligvis vælge den betalingsform, der passer lige til dig. Uanset hvilken betalingsmetode, du vælger - så kan du føle dig tryg og sikker. Se alle vores betalingsmuligheder ved at klikke på førnævnte link. Husk på, at når du benytter kreditkort, trækker vi først pengene den dag vi sender varen til dig.

Kundeservice - altid adgang til personlig assistance

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, når du besøger vores shop, sidder vi ved telefonen eller på e-mail klar til at assistere dig. Vores kundeservice er åben alle hverdage imellem klokken 10-15, og vi sidder altid parat til at yde dig den hjælp, du ønsker, med et smil på læben og godt humør.

Track ordren hele vejen

Vi giver dig naturligvis muligheden for at spore forsendelsen hele vejen til den er kommet. Efter gennemførsel af dit køb kan du logge ind på din egen ordreside. På din personlige ordreside er det muligt at se, hvornår dine varer sendes afsted fra vores lager. Du vil også modtage en mail med leveringsinformation fra os i samme øjeblik, vi sender dine produkter.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet