menuGucca.dk - Logo

Adventures Of Young Indiana Jones - DVD

Når professor Henry Jones Sr. er inviteret til at holde foredrag over hele verden i maj 1908, tager han sin kone og søn med og inviterer sin tidligere tutor Miss Helen Seymour til at undervise... Læs mere.
59,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-20 hverdage
  • 30 dages returret

Når professor Henry Jones Sr. er inviteret til at holde foredrag over hele verden i maj 1908, tager han sin kone og søn med og inviterer sin tidligere tutor Miss Helen Seymour til at undervise Henry Jr. under turen.

Deres første stop er Kairo, Egypten. Da Junior, der foretrækker at blive kaldt 'Indy' og Miss Seymour besøger pyramiderne, bliver de inviteret af T.E. Lawrence (en anden tidligere studerende af hendes) til at slutte sig til en arkæologisk udgravning.

Da moren forsvinder og et uvurderligt hovedstykke stjæles, får unge Indy sin første smag af eventyr. På deres næste stop i Tanger forbliver familien hos professor Jones 'tidligere klassekammerat Walter Harris. Indy bliver ven med en ung slave ved navn Omar, der hører til Emily Keen.

De to får problemer, da de Indy insisterer på at besøge markedspladsen for at se et saltet hoved vises på en stang. Fanget af slavehandlere ender på en auktion, hvorfra kun Harris kan forsøge at redde dem.


Fakta

SerieAlle The Adventures Of Young Indiana Jones ProdukterThe Adventures Of Young Indiana Jones TV Serier
Produktionsår2000
GenreAction Eventyr
Spillelængde85 Min.
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
InstruktørMichael Schultz Jim O'brien
SkuespillereKevin Mcnally Margaret Tyzack Ashley Walters Ruth De Sosa Corey Carrier Rowena Cooper
TagsAdventures Of Young Indiana Jones, Dvd


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse