menuGucca.dk - Logo

Autobahn Police Simulator 2 - PS4

1 anmeldelse
Start din spændende karriere som retshåndhlver på Europas hurtigste veje med efterfølgeren til den populære Autobahn Police Simulator. For første gang i Autobahn Police Simulator 2 kan du... Læs mere.
209,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Start din spændende karriere som retshåndhlver på Europas hurtigste veje med efterfølgeren til den populære Autobahn Police Simulator.

For første gang i Autobahn Police Simulator 2 kan du bruge Character Creator til at tilpasse din helt egen karakter i spillet.

Din eventyr begynder på politistationen, hvor der også er kollegaer. I spillets forløb kan du udvikle stationen og få adgang til nye muligheder og missioner.

Tag på diverse, tilfældigt-valgte missioner såsom biljagter, forsigtige eskort af ande biler, ulykkesikring og trafiktjek. Ved at gennemføre disse opgaver går du op i rang.

Udover det gratis spil fortæller Autobahn Police Simulator 2 nu også en detaljeret, spektakulær historie over 20 missioner, der er opdelt af klippede scener. Alle missioner, der enten er i det gratis spil eller i historien, fortælles for at formidle en realistisk og spændende oplevelse.

For at påtage dig alle disse operationer består din flåde af en radiopatruljebil og en civilbil, samt for første gang en politibil. De har alle en LED-matrix og realistiske sirene-signaler, der ændrer sig baseret på typen af ​​mission. Trin for trin kan du låse op for nye opgraderinger til stationen, køretøjer, udstyr og dine evner via tech-træet. 

Med sine mange Open World-funktioner tilbyder Autobahn Police Simulator 2 et langvarigt gameplay, der går ud over den almene simulering.

Se mere i:

Fakta

PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreSimulation
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
ProducentAerosoft
TagsAutobahn Police Simulator 2, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playtation4Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Autobahn Police Simulator 2 PS4 til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse