• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.382 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Blodrus Og Andre Noveller - Irène Némirovsky - Bog

Indbinding: Paperback
Irène Némirovsky fokuserer på mennesker hvis livsbane af en eller anden grund bliver forstyrret. De befinder sig i situationer som kan vende op og ned på deres tilværelse, men hvor de samtidig... Læs mere.
299,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

Irène Némirovsky fokuserer på mennesker hvis livsbane af en eller anden grund bliver forstyrret. De befinder sig i situationer som kan vende op og ned på deres tilværelse, men hvor de samtidig er påvirkelige eller lader sig fange i en ruslignende tilstand. Némirovsky fremstiller dem med psykologisk dybde og indlevelse, ofte med bidende ironi i forhold til det velbjergede borgerskab.

Et orgie af vold, druk og løssluppen sanselighed i et samfund der normalt domineres af borgerskabets pæne og tilbagetrukne måde at leve på. De fleste lader sig rive med, mens få sover fra det eller gør et hjælpeløst forsøg på at stoppe galskaben. Sådan skildrer Némirovsky en enkelt nats konfrontation mellem oprørske bønder, arbejdere, matroser, tidligere officerer og militssoldater i tiden kort efter den russiske revolution i titelnovellen Blodrus.

Fakta

Forfatter(e)Irène Némirovsky
Genre(r)Skønlitteratur
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788740429046
ISBN-108740429040
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave1
Sidetal300
TagsIrène Némirovsky, Fransk Litteratur, 1930'ernes Frankrig, Familieopgør, Værdier, Kvindelige Franske Forfattere, Blodrus Og Andre Noveller, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse