menuGucca.dk - Logo

Blueberry - De Samlede Eventyr 3 - Jean-Michel Charlier - Tegneserie

2 anmeldelser - Indbinding: Indbundet
Dette tredje samlebind i Blueberry – De samlede eventyr indeholder de tre album Jernhesten, Manden med stålnæven og Siouxerne på krigsstien. Den verdensberømte westerntegneserie Blueberry,... Læs mere.
319,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Dette tredje samlebind i Blueberry – De samlede eventyr indeholder de tre album Jernhesten, Manden med stålnæven og Siouxerne på krigsstien.

Den verdensberømte westerntegneserie Blueberry, skabt af forfatteren Jean-Michel Charlier og tegneren Jean Giraud i 1963, har været udgivet på dansk i flere forskellige udgaver siden 1969. 

Fra og med 2019 genudgiver Cobolt hele hovedserien i en enestående, nyrestaureret kollektion bestående af ni store samlebind i forbilledlig kvalitet. De nye samlebind er allerede blevet kaldt for ”den sande og hellige udgave” af den berømte tegneserie. Samlebindene udkommer med cirka et halvt års mellemrum.

 

Fakta

Oprindelig titelBlueberry – De Samlede Eventyr 3
SerieAlle Blueberry ProdukterBlueberry Bøger
Forfatter(e)Jean-Michel Charlier
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788770858175
ISBN-108770858179
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal160
DimensionerBredde: 24.4Cm - Højde: 31.8Cm
TagsBlueberry, Western, Blueberry, Tegneserier, BogKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Blueberry - De Samlede Eventyr 3 Tegneserie til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 2 bedømmelser og 2 anmeldelser

Skriv anmeldelse


  • Da jeg under flytning måtte tage afsked med det meste af min tegneseriesamling (traumatisk oplevelse; taler helst ikke om det), var det en glædelig overraskelse at denne udgivelse blev en realitet. Dette er bind 3, men anmeldelsen gælder alle bind, både de foregående & de kommende: fremragende arbejde fra alle involverede, lay-out i top, smuk udførelse, rigeligt med extramaterale, som jeg personlig sætter stor pris på. Giraud & Charlier hører til blandt de fremmeste i branchen.


  • Verdens ubestridt bedste westernserie får i denne udgivelse endelig den behandling den så længe har fortjent. Mesterlig udgivelse. Kun en ting er lidt trist - at man ikke kan give 10 stjerner ...

Mediernes anmeldelser