menuGucca.dk - Logo
BytteretVi bytter alle varer til den 31. januar

Brink - Special Nordic Edition - PC

Brink er en fordybende shooter, der blander single-player, co-op og multiplayer gameplay til en sømløs oplevelse, så du kan udvikle din karakter på tværs af alle former for spil. Du bestemmer... Læs mere.
61,95 kr
 • Kun få på lager
 • Levering: 1-2 hverdage
 • Vi bytter til 31. januar

Brink er en fordybende shooter, der blander single-player, co-op og multiplayer gameplay til en sømløs oplevelse, så du kan udvikle din karakter på tværs af alle former for spil.

Du bestemmer den rolle, du vil påtage dig i Brink's verden, når du kæmper for at redde dig selv og menneskeheden sidste tilflugt. Brink tilbyder en overbevisende blanding af dynamiske slagmarker, omfattende tilpasningsmuligheder og et innovativt kontrolsystem, der holder dig tilbage til mere.

En menneskeskabt flydende by kaldet Ark, bestående af hundreder af separate flydende øer, er på randen af ​​en fuldstændig borgerkrig. Oprindeligt bygget som et eksperimentelt selvforsynende og 100% grønt habitat, har den rapporterede hurtige stigning af jordens oceaner tvunget Ark til at blive en tilflugt for menneskeheden.

Fyldt med de originale arkfundamenter, deres efterkommere såvel som ti tusinder af flygtninge, findes ark i fuldstændig isolering fra resten af ​​verden. Med 25 års social uro har indbyggerne i Ark nået deres brudpunkt. Det er op til dig at bestemme fremtiden for Ark og den menneskelige race.

 • Uklarhed af linjerne mellem offline og online - Fremfør din karakterudvikling på tværs af alle gameplay-tilstande: single player, co-op og multiplayer. Få erfaringspoint, som du kan bruge på at tilpasse og opgradere dine evner, designe et helt unikt udseende og fornemmelse for din karakter.
 • Banebrydende kinestetik - Brink bruger de velkendte shooter-kontroller, som du var vant til uden frustrerende, kunstige begrænsninger og drager fordel af en ny funktion: SMART-knappen. Når du trykker på SMART-knappen, evaluerer spillet dynamisk, hvor du prøver at komme til, og får det til at ske. Ingen grund til at perfekt tid til et spring eller hvælving, spillet ved, hvad du vil gøre.
 • Kontekstfølsomme mål og belønninger - Mål, kommunikation, mission, generation og valg af inventar genereres alle dynamisk baseret på din rolle, din status, din placering, dine holdkammerater og status for kampen i alle gameplay-tilstande. Du ved altid nøjagtigt, hvor du skal hen, hvad du skal gøre, når du kommer dertil, og hvad din belønning vil være for succes.
 • Virtual Texturing - Brinks proprietær teknologi, Virtual Texturing, bringer ny grund på aktuelle gener-konsoller og pc'er med et endnu større fokus på meget detaljerede karakterer, realistiske miljøer, belysning, effekter og atmosfære. Denne konkurrencedygtige føring inden for holdkampkampgenren hjælper med at skyde spillerne ind i den grusomme virkelighed i Arks episke afsondrede arkologi.

Den nordiske udgave vil indeholde følgende eksklusive indhold:

Spred frygt blandt dine fjender med denne eksklusive karaktertilpasningspakke baseret på det verdensberømte DOOM-spil af id Software. Fyldt med et unikt sæt helvede tilpasningsmuligheder til både sikkerheds- og modstandsfigurer, vil DOOM-pakken få dig til at skille dig ud fra mængden og bringe helvede til arken.
 • DOOM-pakken indeholder:
 • Unik Hellspawn krop tatovering.
 • Eksklusiv UAC (Security) og Cacodemon (Resistance) skræddersyede skind til Bulpdaun SMG.
 • Eksklusiv UAC Marine Body Armor (sikkerhed) og Lost Soul Screaming Skull (Resistance) t-shirts.
 • Eksklusiv UAC-beanie-cap (sikkerhed) og DOOM-bandana (modstand)
 • Unik tortureret sjælekropstatovering.
Skift din BRINK-karakter ud med nye og eksklusive tilpasningsmuligheder. Indeholder et eksklusivt våben, en ny rækkevidde-vedhæftning, en glat kampmaske og en unik Dogtag body-tatovering, Spec Ops Pack vil sætte dig blandt Arks mest elitekrigere, når du kæmper om menneskehedens sidste tilflugt.

Spec Ops-pakken indeholder:

 • Eksklusivt våben: Hockler Machine Pistol
 • Eksklusivt GreenEye Combat Optical Scope
 • Eksklusiv Sloani-bekæmpelsesmaske
 • Unik Dogtag krop tatovering

Fakta

PlatformPc
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreFirst Person Shooter
Cover sprogDansk, Svensk, Norsk, Finsk
Spil sprogEngelsk
ProducentBethesda
TagsBrink (Special Nordic Edition), Til Pc


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse