• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.436 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Bruder - Steyr 6300 Terrus Cvt Legetøjstraktor - 3180

300 HP Steyr Terrus CVT er den nye topmodel fra den østrigske traktorproducent. Takket være det ideelle forhold mellem vægt og design er denne traktor forudbestemt til både hurtige... Læs mere.
329,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

300 HP Steyr Terrus CVT er den nye topmodel fra den østrigske traktorproducent.

Takket være det ideelle forhold mellem vægt og design er denne traktor forudbestemt til både hurtige transportopgaver og tung feltanvendelse. Den nye 1:16-skala BRUDER-model er på ingen måde ringere end den gamle.

Førerkabinen er fuldt glaseret og dørene er lette at åbne. Det hængslede motorhjelm giver et indblik i den imponerende motor. Fremragende styrbarhed og kørekomfort opnås gennem den indbyggede pendelaksel og styreforlængelsen, der kan indsættes gennem soltaget.

For at udvide denne model kan en frontlæsser og dobbeltdæk installeres. Takket være den højdejusterbare bagtilkobling kan alle trailere i den professionelle serie bruges.

De nye, aftagelige hjul er monteret for endnu sjovere. Naturligvis passer alle landbrugsvogne og landbrugsredskaber fra BRUDER på denne traktor. Et lys- og lydmodul kan tilføjes for at udvide play-værdien.

Fakta

SerieTraktorer
KategoriKøretøjer Og Maskiner Legetøjs Traktorer
MærkeBruder
Anbefalet alderFra 3 År
TagsBruder, Legetøj


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse