• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.076 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Byggemand Bob 15 - DVD

Kranberg Og Kæmpeguleroden Bob bygger en landevejsbod tilGårdmand Græskar, så han kan sælge sine produkter. Da Smut falder for fristelsen til at låne hr.Ellings tryllesæt, bliver hr. Ellings... Læs mere.
29,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Kranberg Og Kæmpeguleroden
Bob bygger en landevejsbod tilGårdmand Græskar, så han kan sælge sine produkter. Da Smut falder for fristelsen til at låne hr.Ellings tryllesæt, bliver hr. Ellings lille hvide kanin væk. Vil det lykkes Kranberg at lokke den ud afsit gemmested med kæmpeguleroden?

Hr. Sabatinis Uheldige Dag
Da hr. Sabatini skal vise sine fodboldevner, ryger bolden lige gennemhans butiksrude. Og så kommer Sus endda til at smadre hr. Sabatinis fliser!Forhåbentlig kan Bob og hans venner hjælpe hr. Sabatini gennem hans uheldigedag!

Susets Sten
Da KK og Bob tilsyneladende har svært ved at få leveret de rødeteglsten, som Bob skal bruge til et tag, tager Sus sagen i sin egen hånd ogbegynder sammen med Vinnie at lægge grønne teglsten på taget – uden atlægge mærke til, at Bob allerede har lagt røde teglsten på den anden side afhuset.

Smuts Store Plask
Bob skal bygge et springvand til fru Prop,mens Vinni og Grab skal rive et gammelt stengærde ned.Desværre tager Tip fejl og tager de sten, Bob skal bruge tilspringvandet, med sig i stedet for stenene fra det gamlegærde. Desværre møder han Smut på vejen, og de morer sig med atsmide stenene i vandet – de sten Bob skal bruge til fru Propsspringvand.

Vinnis Magiske Fødselsdag
Da Vinni har frabedt sig, at manoverrasker hende med en fest, vil Bob overraske hende med ettrylleshow på hendes fødselsdag. Desværre kommerTromle til at køre hr. Ellings magiske kabinet heltfladt. Heldigvis når Bob lige tids nok at bygge et nytaf nogle træpaneler.

Smut Som Musketer
Da byens skole skal opføre ’Detre musketerer’ beslutter Smut, at han vil være mus-keter.Da Smut hiver en planke af GårdmandGræskars stakit for at bruge det som sværd, braserstakittet sammen og et får stikker af og laver ravagepå byens torv. Bob og hans venner bidrager også tilforvirringen.

Fakta

Oprindelig titelBob The Builder 15
SerieByggemand Bob
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2003
GenreTil Børn
Spillelængde60 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
InstruktørLiz Whitaker Brian Little Sarah Ball
Manuskript afChris Trengrove Jimmy Hibbert
Skrevet afKeith Chapman
Billedeformat4:3, 1.33:1 Full-Frame
LydformatDolby Surround 2.0.
ProduktionslandEngland
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
GenvejeByggemand Bob - Film
TagsByggemand Bob 15, Dvd, Movie


- Lær om farver med Byggemand Bob

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse