• Vi bytter til den 31. januar
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.883 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo
BytteretVi bytter alle varer til den 31. januar

Carl Nielsen Brevudgaven 1 - John Fellow - 1886-1897

Indbinding: Indbundet
Carl Nielsen Brevudgaven er en del af vores kulturarv - et enestående kildemateriale, uundværligt for enhver, som vil forstå dansk historie og kulturhistorie i perioden fra 1880´erne til... Læs mere.
369,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 2-4 hverdage
  • Vi bytter til 31. januar

Carl Nielsen Brevudgaven er en del af vores kulturarv - et enestående kildemateriale, uundværligt for enhver, som vil forstå dansk historie og kulturhistorie i perioden fra 1880´erne til 1930´erne. Samtidig er den en underholdende og til tider dramatisk beretning om Carl Nielsens liv og kunst.

Carl Nielsen levede i de år da det moderne Danmark og den moderne verden blev til, i de år hvor den ene befolkningsgruppe efter den anden fik stemme - og stemmeret - og kom til ære og værdighed, i de år hvor teknologiske fremskridt og materiel vækst kom på dagsordenen og hvor gammel moral og snærende bånd løsnede sig og også satte en psykisk vækst og udvikling på programmet.

Selv satte Carl Nielsen i mangt og meget denne menneskelige ekspansion på musikalsk begreb. Hans opstigning fra det fattige landarbejder- og musikantmiljø på Midtfyn til kunstens parnas som sit lands største komponist er et udtryk for den bevægelse i tiden og samfundet som for alvor satte ind i anden halvdel af 1800-tallet.
Han korresponderede med gud og hvermand - med folk fra det samfundslag han kom fra, med repræsentanter fra snart sagt alle dele og lag af det danske samfund og fra både det nordiske og det europæiske kulturliv.

»Carl Nielsen er ikke blot en af vore største kunstnere, han hører til de få der har grebet så dybt i, og ind i, vor kultur gennem nogle generationer, at vi må interessere os for hvilke dybere bevægelser det var, han prægede og var katalysator for. Vi skylder både ham og os selv at beskæftige os med ham og hans kunst og med hvad, der skete med os og vor kultur i de år.« John Fellow

Fakta

SerieCarl NielsenCarl Nielsen Brevudgaven
Forfatter(e)John Fellow
Genre(r)Biografier
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788779171671
ISBN-108779171672
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal571
DimensionerBredde: 17.2Cm - Højde: 24.6Cm
GenvejeCarl Nielsen - BøgerCarl Nielsen Brevudgaven - Bøger
TagsCarl Nielsen Brevudgaven 1 (1886, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse