Oprydningsudsalg - se alle tilbud
close

Danmarks Fugle - Kalender 2024

119,95 kr
  • updateForudbestil nu
  • scheduleLevering: 06/10/2023
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

2024-udgaven af fugle-bordkalenderen indeholder et væld af nye illustrationer af Danmarks bedste fugleillustrator samt den allernyeste viden og sjove historier om de elskede fugle.

Også i år er det muligt at købe den populære bordkalender – lige til at stille på bordet hjemme i stuen eller på kontoret. Opdateret med helt nye korte informative tekster ved samtlige 366 datoer, og med mange nye smukke fugleakvareller er der masser af grund til at glæde sig selv eller en, man holder af, med kalenderen.

På hvert kalenderblad er en ny fugl overdådigt illustreret ved siden af den ledsagende tekst, og kalenderen indeholder således alle de fuglearter, der kan opleves i Danmark – både de kendte og elskede fugle, man kan opleve ved foderbrættet i haven, og dem vi kan nyde på afstand i parkerne, i skoven, ved søen, på engen og ved havet. I tilgift kan man også møde flere af de sjældne bevingede gæster i Danmark.

Alle fugle er placeret det sted i kalenderen og på netop den tid af året, hvor man har mulighed for selv at møde dem i naturen. Kalenderen kan dermed bruges som inspiration, hvis man selv har lyst til at opsøge Danmarks rige fugleliv.

  • Helt nye tekster om de danske fugle med opdateret fakta
  • Over 50 nye illustrationer ift. 2023-kalenderen
  • Eneste kalender med alle danske arter
  • Feltornitologens egne observationer af de enkelte fugles specielle adfærd
  • Populær gaveidé

Yderligere information

SerieBordkalendereFuglekalendere
KategoriKalendere Kalendere 2024
Udgivelsesdato06/10/2023
TagsDanmarks Fugle, Kalendere, Kalendere 2024
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Sikker, billig og hurtig e-handel er noget, som vi bestræber os på, at vores kunder altid får hos Gucca.

Vi har fokus på sikkerhed

Vi prioriterer sikkerheden meget højt, da det er noget af det aller vigtigste at have styr på, når vi taler om handel på nettet. Der er garanti for sikkerheden bag din betaling på Internettet, når du handler hos Gucca, for vores løsning for online betaling er godkendt af NETS. Så når du handler og betaler online hos Gucca, er det sikkert.

Vi tilbyder 100 dages returret hos os

Der er ingen indskrænkninger i returretten. Vi giver 100 dages returret på alle produkter. Så fortryder du af en eller anden grund dit køb, og alligevel ikke måtte ønske at beholde varen, kan du sende din vare retur til os, hvorefter vi refunderer dine penge. Før du sender returvaren tilbage, er det en fordel, hvis du først tager kontakt til os.

Kort leveringstid

For Gucca er det meget vigtigt, at du får tilsendt dit produkt så hurtigt og sikkert som muligt. Hvis din vare er på lager, sender vi den til dig indenfor 1-2 hverdage. Den nøjagtige lagerstatus er altid synlig ud for hver enkelt vare. Du kan altid sende en e-mail eller ringe til os, såfremt du har spørgsmål til leveringstiden eller lagerstatus.

Sådan kan du betale online

I vores webshop er det muligt at vælge blandt adskillige betalingsmetoder. Den betalingsmulighed der passer bedst til dig, er naturligvis den du bør benytte. Du handler altid sikkert og trygt, lige meget hvilken betalingsform du gør brug af. Benyt efterfølgende link, for at se hvilke betalingsmuligheder du kan benytte. Husk på, at betalingskort har den fordel, at det først er på dagen hvor vi sender din vare, at pengene hæves fra din konto.

Kundeservice - altid adgang til personlig hjælp

Skulle der opstå tvivl eller spørgsmål til Gucca.dk, er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til os. Imellem 10-15 alle hverdage sidder vi klar på e-mail og ved telefonerne, og vi tager imod din henvendelse med et smil.

Sådan sporer du din forsendelse

Når du har købt dine produkter, kan du spore ordren, og vide hvornår den kommer frem. Du kan besøge din egen ordreside, så snart dit køb er gennemført. På din ordreside kan du se, hvornår din forsendelse er blevet afsendt. I samme øjeblik produktet er på vej, modtager du leveringsinformation herom via e-mail.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet