menuGucca.dk - Logo

Det Rette Sted - Maggie O' Farrell - Bog (Returvare)

Indbinding: Hardback
Claudette Wells er en sky eksfilmstjerne, som har slået sig ned i ødemarken i Irland, og som skyder på alt og alle, som vover at nærme sig hendes ejendom. Hvorfor er hun så voldsomt beskyttende... Læs mere.
159,95 kr
  • Kun 1 stk. på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret
Fås også som ny til 199,95 kr

Varens stand
Lettere snavset.


Beskrivelse

Claudette Wells er en sky eksfilmstjerne, som har slået sig ned i ødemarken i Irland, og som skyder på alt og alle, som vover at nærme sig hendes ejendom. Hvorfor er hun så voldsomt beskyttende over for sin familie, og hvad fik hende til at forlade sin filmkarriere på et tidspunkt, hvor hele verden lå for hendes fødder?

Hendes mand, Daniel Sullivan, er fra New York, har børn i Californien, som han aldrig ser, og en far, han foragter, i Brooklyn. Daniel hører ved et tilfælde om en kvinde, han mistede kontakten til for 20 år siden, og opdagelsen sender ham på afveje, langt væk fra hans kone og hjem. Vil deres kærlighed være nok til at bringe ham tilbage igen?

Det rette sted foregår over flere kontinenter, frem og tilbage i tiden, og giver stemme til en rig mangfoldighed af karakterer. Bogens bankende hjerte er et ekstraordinært portræt af et ægteskab, de kræfter, der holder det sammen, og det pres, der river det fra hinanden.

”En tour de force, en kompleks og nuanceret historie … både teknisk suveræn og dyb. Det er O’Farrells bedste roman til dato, en bog, der helt sikkert bekræfter hende som en af ​​Storbritanniens mest overbevisende og opfindsomme historiefortællere” (Observer)

”En symfoni af historier og stemmer ... fuldstændig gribende ... fængsler og betager i en sjælden grad ... den vil få dig til at længes efter mere” (Sunday Times)

”En blændende og indsigtsfuld udforskning af et forhold med alle dets glæder og sorger” (Mail on Sunday)

”Skifter elegant mellem årtier, destinationer og stemmer. En rig, spændende fryd af en roman, som opsluger dig fuldstændigt” (Sunday Mirror)

Omslagsillustrator: Helene Nøhr

Oversat af: Peter Bendtsen

Fakta

Oprindelig titelThis Must Be The Place
Forfatter(e)Maggie O' Farrell
Genre(r)Skønlitteratur
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788793369023
ISBN-108793369026
IndbindingHardback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal429
DimensionerBredde: 15.9Cm - Højde: 22.5Cm
TagsDet Rette Sted, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse