menuGucca.dk - Logo

Diesel Herreparfume - Only The Brave Edt 50 Ml

Diesel Only the Brave Eau de Toilette til mænd er en frisk citrus duft, som er perfekt til afslappet situationer. Det er en kombination af violet, rav, læder, koriander og mandarin orange. Only... Læs mere.
399,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

Diesel Only the Brave Eau de Toilette til mænd er en frisk citrus duft, som er perfekt til afslappet situationer. Det er en kombination af violet, rav, læder, koriander og mandarin orange.
Only the brave kan bruges af mænd i alle aldre, men er særlig god til mænd fra 13 og 40 år.

Eau de Toilette
Eau de Toilette er en parfumetype med en medium-lav koncentration af parfumerede olier. Disse er lavet med omkring 10 % koncentrerede aromatiske forbindelser, og har generelt mere vand end ethanol i sig.
Dette gør ofte denne type parfume mere let i duften end for eksempel end Eau de Parfum, da en Eau de Toilette er mindre koncentreret.
Eau de Toilette påføres på pulsområder, så duften har mulighed for at udvikle sig og blomstre op omkring dig.

Diesel
Diesel er et italiensk mærke, som blev grundlagt for mere end 20 år siden.Diesel er i dag en innovativ international design firma, der fremstiller jeans, afslappet tøj og tilbehør.
Diesel er bedst kendt for luksus, prêt-à-porter tøj rettet mod unge voksne marked. Virksomheden er stadig ejet af sin grundlægger Renzo Rosso.

Fakta

SerieDiesel Herreparfume
GenreParfume Eau De Toilette
MærkeDiesel
TagsParfume Mænd, Mænd, Eu De Toilette, Parfume, Eau De Toilet, Eau De Toilette, Cologne, Herreparfume, Mande Parfume, Mandeparfume, Parfume Til Mænd, Herreparfyme, Diesel Herreparfume, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse