• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.709 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Dior Hypnotic Poison Eau De Toilette - 50 Ml

Christian Dior Hypnotic Poison Eau de Toilette er en orientalsk vanilje duft til kvinder. Den har et strejf af abrikos, blomme og kokos, og  indeholder og dufter deraf mest af tuberose, jasmin,... Læs mere.
699,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Christian Dior Hypnotic Poison Eau de Toilette er en orientalsk vanilje duft til kvinder. Den har et strejf af abrikos, blomme og kokos, og  indeholder og dufter deraf mest af tuberose, jasmin, liljekonval, rose, brasiliansk rosentræ komme. Samtidig har den et snart af sandeltræ, mandel, vanilje og moskus. Hypnotic Poisen kan bruges af kvinder i alle aldre, men den største gruppe af købere er kvinder fra 30 år. 

Eau de Toilette
Eau de Toilette er en type parfume med et medium-lavt koncentration af perfurmerede olier. Den er lavet med omkring 10 % koncentreret sød duftende blanding. Generelt indeholder den mere vand end ætanol og er mindre koncentreret end Eau de Parfum. Du anvender en Eau de Toilette på puls punkterne, s har duften mulighed for at blomstre omkring dig. 

Christian Dior
Christian Dior blev født i det nordlige Frankrig i år 1905. I 1947 eksploderer Dior ind på den franske modescene, med designs der fløj i lyset af krigstidens restriktioner og genindførte derpå en kvindelighed og fokus på luksus i damemode. Hans succes skyldtes innovation af hans designs og hans forretningsmetoder, og det gjorde ham til den mest succesfulde modedesigner i verden. Hans designs er blevet båret af filmstjerner og kongelige, og hans forretninge forsætter med at operere op forkant med modebranchen. Dior døde i Mentecatini i Italien i 1957, her var han 52 år.

Fakta

KategoriParfume Eau De Toilette
MærkeChristian Dior
TagsDior Hypnotic Poison Eau De Toilette, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse