• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 41.808 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Elizabeth Arden Dameparfume - 5Th Avenue Parfume Edp 75 Ml

1 anmeldelse
Elizabeth Arden Fifht Avenue Eau de Parfum er en duft til en kvinden, der besidder en sans for stil. En kvinde, der er intelligent, succesfuld og elegant. Topnoterne er lilla, lind blomstre,... Læs mere.
179,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Elizabeth Arden Fifht Avenue Eau de Parfum er en duft til en kvinden, der besidder en sans for stil. En kvinde, der er intelligent, succesfuld og elegant.

Topnoterne er lilla, lind blomstre, dugfrisk magnolia, mandarin og bergamot. Hjertenoterne er bulgarsk pink violet, ylang-ylang, jasmin, indisk tuberose, fersken, nellike og muskatnød. Basen er sammensat af rav, tibetansk moskus, sandeltræ, iris og vanille.

Fifth Avenue kan bruges af kvinder i alle aldre, men er særlig god til kvinder fra 35 år.

Eau de Parfum
Eau de Parfum er sammensat af 10-20% aromatiske forbindelser. Dette betyder, at 10-20% af parfumen er fremstillet af parfumeolier, mens 80-90% er alkohol.
En typiske Eau de Parfum indeholder 15% ren parfume.
Eau de Parfum har ofte en kraftigere og længerevarende duft end Eau de Toilette, da Eau de Parfum er mere koncenteret og ofte har stærkere bundnoter, som beholder sin duftstyrke.
En Eau de Parfum påføres på pulsområder, så duften har mulighed for at udvikle sig og blomstre op omkring dig.

Elizabeth Arden
Elizabeth Arden, (1878-1966) var en canadisk erhvervskvinde, der som pionér inden for hudpleje og kosmetik etablerede virksomheden Elizabeth Arden, der senere blev multinational.
Elizabeth Arden var uddannet sygeplejerske og blev senere uddannet indenfor hud- og skønhedspleje. I 1910 blev hun selvstændig med egen klinik på 5th Avenue i New York. Karakteristisk for klinikken var den røde dør, der siden har været anvendt til Arden-saloner over hele verden. Døren og gaden har desuden givet navn til parfumerne Red Door og 5th Avenue.
Hun opfandt beautyboksen, introducerede mange cremer og sammensatte flere parfumer. Da farven shocking pink kom på mode, udnyttede hun hurtigt lejligheden til at lancere kosmetik i denne og andre stærke farver.

Fakta

Oprindelig titelElizabeth Arden - Fifth Avenue 75 Ml. Edp
SerieElizabeth Arden Dameparfume
KategoriParfume Eau De Parfum
MærkeElizabeth Arden
TagsParfyme, Parfume, Gode Parfumer Til Kvinder, Gaveide Til Kvinde, Perfume, Perfyme, Au De Parfum, Eua De Parfum, Kvindeparfume, Dame Parfume, Parfume Til Damer, Dameparfume, Dameparfyme, Elizabet Arden, Elizabeth Arden Dameparfume, ParfumeKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Elizabeth Arden Dameparfume - 5Th Avenue Parfume Edp 75 Ml Parfume til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse


  • Dejlig og velkendt duft.