Beskrivelse
Ernæring er en af sygeplejerskens kerneopgaver og et vigtigt fokuspunkt i klinisk praksis. Med HÅNDBOG I SYGEPLEJE: ERNÆRING formidles de væsentligste aspekter i kittelbogsformat, hvor læseren nemt og hurtigt kan slå relevant ernæringsfaglig viden op.
Bogen er inddelt i seks hovedafsnit med flere underkapitler til hver del og indfører læseren i blandt andet optagelse af mad og drikke og forskellige administrationsformer, identificering af ernæringstruede patienter, dataindsamling og iværksættelse af ernæringsplaner for forskellige befolknings- og sygdomsgrupper.
Gennem bogen tydeliggøres sygeplejerskens handlemuligheder, samarbejdsrelationer og den tværfaglige ernæringsindsat på tværs af sektorer – alt sammen for at yde en overskuelig fremstilling af den sygeplejefaglige indsats ved ernæringsproblematikker.
HÅNDBOG I SYGEPLEJE: ERNÆRING er overvejende skrevet af sygeplejersker med specialkendskab til specifikke områder af ernæringssygeplejen og henvender sig primært til uddannede sygeplejersker og sygeplejestuderende på de sidste semestre.
Yderligere information
| Serie | Håndbog I SygeplejeKlinisk PraksisSygepleje |
|---|---|
| Forfatter(e) | Palle Bager |
| Kategori | Bøger |
| Genre(r) | Fagbøger |
| Forlag | Fadls Forlag |
| Udgivelsesdato | Er udgivet |
| Sprog | Dansk |
| ISBN-13 | 9788794207737 |
| ISBN-10 | 8794207737 |
| Indbinding | Hæftet |
| Udgave | 1 |
| Oplag | 1 |
| Genveje | Håndbog I Sygepleje - BøgerKlinisk Praksis - BøgerSygepleje - Bøger |
| Tags | Håndbog I Sygepleje: Ernæring, Bøger, Bog |
| GPSR | Produktsikkerhed |