Palliation Og Rehabiliterende Palliation - Charlotte Fabricius Kragh - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
339,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.032 Anmeldelser

Beskrivelse

Denne udgave af Palliation og rehabiliterende palliation henvender sig til sygeplejestuderende på grunduddannelsen og retter sig mod undervisningen i pleje og omsorg til den alvorligt syge og døende patient samt støtte til pårørende. Derudover er bogen relevant for alle sundhedsprofessionelle, der i klinisk praksis varetager plejen af mennesker med livstruende sygdom, og undervisere ved professionshøjskoler.

Lærebogens forfattere er uddannede sygeplejersker og har forskellige uddannelsesmæssige overbygninger i form af mastergrad, kandidatgrad og ph. d. De beskæftiger sig alle med palliation eller rehabiliterende palliation inden for undervisning, forskning, udvikling eller klinisk praksis. Det tværfaglige og tværsektorielle samarbejde inden for palliation og rehabilitering er af afgørende betydning for patienter, pårørende og professionelle samt for studerende og elever, der er knyttet til det palliative område. Uanset hvor man arbejder med alvorligt syge og døende mennesker, er der brug for en professionsrettet tilgang med fokus på klinisk beslutning og klinisk lederskab inden for pallierende pleje og omsorg.

Kapitlerne bygger på såvel forsknings-, udviklings- som erfaringsbaserede viden. Hvert kapitel formidler teori og faktuel viden, og mange af kapitlerne indeholder en case, som analyseres af forfatteren. Analysen skal vise den kompleksitet, der karakteriserer klinisk beslutningstagen og klinisk lederskab i forbindelse med palliativ indsats og rehabiliterende palliation. Flere af kapitlerne afsluttes med refleksionsspørgsmål, der kan anvendes i såvel klinisk som teoretisk undervisning.

Yderligere information

SerieKlinisk PraksisRehabiliteringSygepleje
Forfatter(e)Charlotte Fabricius Kragh Ingeborg Ilkjær
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788712059011
SprogDansk
ISBN-108712059011
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.032 anmeldelser

Billig, hurtig og sikker e-handel er noget, som vi tilstræber, at vores brugere altid får hos Gucca.

Det vigtigste er sikkerhed

Når man handler på nettet er sikkerheden utrolig vigtig, og det er selvfølgelig noget, Gucca.dk prioriterer højt. Der er garanti for betalingssikkerheden, når du handler hos Gucca, for vores betalingsløsning er godkendt af NETS. Så online køb og betaling hos Gucca.dk er ensbetydende med 100% sikkerhed.

Du har selvfølgelig 100 dages fuld returret på dit køb

Når vi skriver 100 dages fuld returret, så mener vi det naturligvis på alle vores produkter. Så hvis du af en eller anden grund fortryder dit køb, og ikke måtte ønske at beholde din vare, så send blot din vare retur til os, og vi refunderer dine penge. Før du sender dit produkt retur, så har du altid mulighed for at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl.

Lynhurtig levering

At du som kunde hos Gucca modtager din vare både sikkert og hurtigt, betyder meget for os. Hvis vi er lagerførende, vil du som regel modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Husk, at du kan se den nøjagtige lagerstatus på hvert enkelt produkt. Vi sidder klar på e-mail og ved telefonen, hvis du er i tvivl om leveringstid og lagerstatus.

Muligheder for betaling

Når du køber hos Gucca, er det muligt at vælge mellem flere forskellige betalingsmuligheder. Her skal du naturligvis benytte den betalingsmulighed, der passer bedst til dig. Du er altid garanteret en tryg og sikker handel, uanset hvilke af vores betalingsmetoder du foretrækker at gøre brug af. Benyt efterfølgende link, for at få de betalingsmuligheder du kan benytte. Når du vælger at betale med betalingskort, hæver vi først pengene, når vi afsender din vare.

Hos Gucca får du altid personlig hjælp

Skulle det ske, at du har spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi er ved telefonerne og besvarer e-mails på hverdage mellem 10-15, og vi tager imod din henvendelse med et smil.

Følg din ordre hele vejen til din adresse

Når du handler hos os, kan du efterfølgende følge, hvor langt din ordre er kommet. Når dit køb er helt fuldendt, kan du bagefter gå ind på din personlige ordreside. Fra ordresiden kan du følge med i, hvor langt pakken er kommet. Når vi har sendt din pakke, vil du samtidig modtage en e-mail fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet