Howl On! - Peter Laugesen - Bog

129,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.788 Anmeldelser

Beskrivelse

CD.

HOWL ON! er fuld af ikke tidligere udgivet Laugesen-lyrik, foruden velkendte klassikere. Da Mindspray udgav en singleplade i 1996 blev skiven hurtigt udsolgt – og straks gik rygterne om en kommende CD. Rygterne har været stædige og publikum tålmodigt, men nu er ventetiden forbi.

Og i mellemtiden er trioen, der bestod af Peter Laugesen, Lars Vissing og Anders-Peter Andreasen (DJ Wunderbaum), blevet til en kvartet, idet bassisten og komponisten August Engkilde er indtrådt som fuldgyldigt medlem af gruppen.

HOWL ON! hedder den nye CD og lægger dermed ind i traditionen fra beatdigterne og deres performances, hvor jazz and poetry blev en populær oplæsningsform og Allen Ginsberg læste sit Howl-digt op, så publikum aldrig blev de samme siden. Der er sket meget på lyrikscenen gennem årene, senest rapmusikkens fremtog, performance poetry og poetry slams.

Mindspray har dog sin helt egen lyd og sit eget umiskendelige tonesprog. Laugesens seje røst og hans knivskarpe og associativt springende lyrik rummer mange stemninger og følelser, som Andreasen, Vissing og Engkilde understøtter og bygger videre på i deres kompositioner. Musikalsk strækker Mindspray sig fra en minimalistisk elektronika over akustisk jazz og dansevenlig funk til samplebaseret collagemusik og cinematiske lydflader.

De fleste af grundsporene til HOWL ON! er i øvrigt blevet til i en live-situation i studiet. Musikalsk får gruppen hjælp af special guests: Hans Ulrik, Jens Bjørnkjær, Michael Finding, Jacob Grevitsch, Henrik Gunde, DJ Krush'em og den mystiske Abdul Gonglite.

Yderligere information

Forfatter(e)Peter Laugesen
KategoriBøger
Genre(r)Skønlitteratur
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788721018016
SprogDansk
ISBN-108721018014
Vis mere

Kundernes vurdering

Bedøm produktet