menuGucca.dk - Logo

Katrine Kracke - Karen Schultz - Bog

Indbinding: Paperback
- en historie om vinkler. Dette er historien om Katrine, der bliver soldat i Sønderborg og senere kommer på sergentskole og bliver sergent. Hun er 19 år og fra Jylland og er vant til at klare sig... Læs mere.
129,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

- en historie om vinkler.

Dette er historien om Katrine, der bliver soldat i Sønderborg og senere kommer på sergentskole og bliver sergent. Hun er 19 år og fra Jylland og er vant til at klare sig selv på den hårde måde. I Sønderborg finder hun et sted at høre til, en slags familie at have omkring sig. Hun mærker venskab og føler fjendskab, men hun passer ind på en måde. Og både karriere og kærlighed ligger måske lige for?

Nordisk Film A/S har købt alle filmatiseringsrettigheder til bogen. En efterfølger til bogen er på vej, og filmselskabet har sikret sig option på denne og evt. yderligere bøger om Katrine Kracke også.
Det er bogens store scoop, at den er skrevet indefra og anskuer sit tema med en piges øjne. Det gør fremstillingen komplet. Og bag den stive omgangstone ligger både lune og varme. Ikke mindst pigerne imellem.«- Steffen Larsen, Politiken. Man fornemmer helt tydeligt en kompliceret opvækst, hvor Katrine tidligt har gjort oprør.«- Anny Skov Madsen, Lektørudtalelse. Karen Schultz er selvstændig organisationspsykolog og har en datter og en søn på Katrines alder. Men forfatteren har også selv været soldat: I 1979 kom hun til Sønderborg, i 1980 blev hun sergent og i 1984 premierløjtnant fra Hærens Officersskole. Hun er stadig soldat, men nu i reserven; blev medio 2003 chef for den danske civil-militære koordinations-enhed (CIMIC-ENH), der bl. a. sendte en deling til Irak. Oberstløjtnant-stillingen er et ønskejob, og stillingen og stjernerne ligger helt sikkert langt uden for Katrines fatteevne. Selv om hun er en meget ambitiøs ung dame ...

Fakta

Forfatter(e)Karen Schultz
Genre(r)Skønlitteratur
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788791468018
ISBN-108791468019
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal159
DimensionerBredde: 14Cm - Højde: 20Cm
TagsUngdom, Uddannelse, Sergentskole, Ligestilling, Sønderborg, Militær, Kvinder I Militæret, Katrine Kracke, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse