menuGucca.dk - Logo

Kriminalsagen Tove Andersen - DVD

8 anmeldelser
Filmen starter i en voldgrav ved Christianshavns Volgade, hvor 2 patruljebetjente finder liget af en ung kvinde i vandet. Politiet finden ingen afgørende spor, men undre sig over, at kvinden bliver... Læs mere.
79,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

Filmen starter i en voldgrav ved Christianshavns Volgade, hvor 2 patruljebetjente finder liget af en ung kvinde i vandet. Politiet finden ingen afgørende spor, men undre sig over, at kvinden bliver fundet med et reb om halsen, og er derved begyndelsen på en stor efterforskning. 

De 2 makkere, kriminalbetjent Knudsen (Preben Lerdorff-Rye) og Villumsen (Ib Schønberg), bliver sat på sagen. Her kan man oplyse, at den unge kvinde hedder Tove Andersen, og kommer fra Aalborg. Det er nu deres opgave og finde ud af om det er den orginale starut, Sprit Ole, som der har begået mordet eller måske er det Doktor Ove Kamstrup, der selv gemmer på en kriminel fortid.

Eller er det måske en helt tredje? 


Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1953
GenreDrama Danske Film Krimi
Spillelængde93 Min.
Censur15
SprogDansk
InstruktørSven Methling
SkuespillereOve Sprogøe Karl Stegger Ib Schønberg Emil Hass Christensen Preben Lerdorff Rye Ellen Gottschalch Else Jarlbak Aage Winther-Jørgensen Arthur Jense
Manuskript afJohn Olsen Paul Sarauw
BilledeformatSort/Hvid
LydformatMono
ProduktionslandDanmark
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsKriminalsagen Tove Andersen, Dvd, MovieKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Kriminalsagen Tove Andersen DVD til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 8 bedømmelser og 4 anmeldelser

Skriv anmeldelse


  • godt


  • Rigtig god !!!!


  • +god gammel dansk film som er værd at se


  • Rigtig god kriminalfilm