• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.417 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Kronisk Og Længerevarende Syge Børn - Sine Lyons - Bog

Indbinding: Paperback
På hospital og hjemme i familien. Bogen henvender sig primært til forældre, som har et barn (0-11 år) med en kronisk eller længerevarende sygdom.  Kronisk eller længerevarende syge børn kan... Læs mere.
299,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

På hospital og hjemme i familien.

Bogen henvender sig primært til forældre, som har et barn (0-11 år) med en kronisk eller længerevarende sygdom. 
Kronisk eller længerevarende syge børn kan med voksnes hjælp blive kompetente medspillere allerede fra en tidlig alder. Det gør dem til gladere og stærkere patienter - og kommer derved samtidig deres langsigtede helbred til gode.

Bogen viser, hvordan du kan lære dit barn at mestre både sygdom og behandling, således at det kan blive ekspert på egen krop og egen sygdom.

Mange børn som ofte får hjemmebehandling eller er i kontakt med hospital har risiko for at udvikle belastningsreaktioner eller blive traumatiseret. Det kan også ske for dem, der er tæt på det syge barn. Derfor har bogen også fokus på beskyttende faktorer – ikke kun for det syge barn, men for hele familien.

Bogen er baseret på forskning, men inddrager hele vejen igennem personlige fortællinger og eksempler og er derfor let at omsætte til praksis. Forfatter Sine Lyons er mor til en dreng på 12 år med hæmofili A i svær grad (blødersygdom) og en rask datter på 8 år. Hun er cand. mag., familierådgiver og spædbarnsterapeut.

Fakta

Forfatter(e)Sine Lyons
Genre(r)Biografier
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788771270150
ISBN-108771270159
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal190
DimensionerBredde: 15.1Cm - Højde: 23.6Cm
TagsSyge Børn, Sygt Barn, Kronisk Syge Børn, Kronisk Sygdom, Traume, Belastningsreaktion, Stressreaktion, Stress, Belastning, Kronisk Og Længerevarende Syge Børn, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse